Студентка от Великобритания е решила да разбере историята на семейството

...
Студентка от Великобритания е решила да разбере историята на семейството
Коментари Харесай

Момиче си направи ДНК тест и попадна в неочаквана ситуация СНИМКИ

Студентка от Англия е решила да разбере историята на фамилията си, само че се е оказало, че тя самата не е измежду живите, оповестява Liverpool Echo.

23-годишната Лидия Елън от Ливърпул, графство Мърсисайд, споделя, че когато постъпвала в университета, поискала от майка си здравната си карта и открила, че комбинираната имунизация против морбили, паротит и рубеола (MMR), която се слага на 18-месечна възраст, на нея й е направена през юли 1997 година

Самото момиче обаче е родено през 1998 година "Бях доста озадачена. Родителите ми също бяха комплицирани. Очевидно майка ми знае тъкмо по кое време съм се родила и по кое време съм била имунизирана ", споделя Елън.



Момичето помислило, че това е "невинна неточност ", само че няколко години по-късно взема решение да си направи ДНК тест Ancestry, най-голямата компания с нестопанска цел за генеалогия в света.

Оказало се, че "най-важната " област за нейната генеалогия е Мърсисайд. "Когато обаче вкарах името и датата си на раждане, се оказа, че ме няма в базата данни. Има единствено хора със същото име и друга дата на раждане ", споделя момичето.

Елън е удивена от това, че "не съществува ". След това обяснява, че записът за имунизация евентуално е бил постоянно срещана неточност - лекарят несъмнено е записал името ѝ погрешно или нечетливо. Но отсъствието от базата данни на Ancestry останало мистерия за нея.



"Мога единствено да предположа, че не съм попаднала в базата данни, тъй като те просто нямат данни за мен. Не съм се местила, не съм се омъжвала, не съм умирала и така нататък ", майтапи се момичето.

Освен това тя разкрива, че тя и родителите ѝ не са могли да намерят акта ѝ за раждане. В същото време тя не е имала проблеми с приемането на документи.



За изненада на Елън, откакто споделя историята си в обществените медии, тя получава "много злоба " в отговор, само че в това време доста хора ѝ съчувстват и ѝ споделят, че и те са се сблъсквали с сходна обстановка.

"Някои даже се опитваха да открият личността ми, като се ровеха в архивите и изследваха досиета на изчезнали хора! ", удивлява се Елън.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР