Студенти от Филмовия факултет на НАТФИЗ заявиха своята гражданска позиция,

...
Студенти от Филмовия факултет на НАТФИЗ заявиха своята гражданска позиция,
Коментари Харесай

Студентите на НАТФИЗ – част от инициативата “Светилник”

Студенти от Филмовия факултет на НАТФИЗ обявиха своята гражданска позиция, заемайки мястото си на създатели в плана „ Светилник “. 

Иницииран от  в партньорство с , Националната академия за театрално и кино изкуство „ Кръстьо Сарафов “, ,  и медийното партньорство на  и  – „ “ предлага модел, учреден на креативно взаимоотношение и споделени полезности, които да свържат обществото ни в хармонична общественост.

Първото събитие на самодейността е празничният концерт, който ще се организира на 1 юни 2022 година от 11:00 часа в Парк-театър „ Борисова градина “. На него ще бъдат показани шестте новокомпозирани учебни химна, както и особено основаните от на НАТФИЗ –, Стефка Манчева, и Стефани Грънчарова видеоклипове. Събитието е с присъединяване на оркестъра на НМУ „ Любомир Пипков “, Младежка филхармония „ София “ с диригент Славил Димитров и поп-изпълнителите Прея, Дара Екимова и Искрата. С него ще бъдат маркирани 30-години от основаването на Музикаутор и работата му в отбрана на авторските права в България и популяризирането на българското творчество и просвета.

Входът е свободен!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР