Студентът, който се целува страстно с бившата първа дъщеря Малия

...
Студентът, който се целува страстно с бившата първа дъщеря Малия
Коментари Харесай

Вижте новия на голямата щерка на Обама и научете всичко за него

Студентът, който се целува буйно с някогашната първа щерка Малия Обама преди среща по американски футбол в сред Харвард и Йеил в събота, е импорт от Англия. Това написа в. „ Дейли Мейл “. Рори Фаркюхарсън е посещавал една от най-престижните английски школи преди да продължи образованието си в университет от „ Бръшляновата лига “, където в този момент е първи курс.    19-годишният разгласява фотография, на която той се намира в Кеймбридж в щата Масачузетс. Под фотографията написа „ Започваме “.

Фаркюхарсън обаче не е подозирал каква интернационална медийна стихия ще провокира, когато се е натискал с огромната щерка на някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама. При това всичко бе снимано с камера.

Фаркюхарсън през 2016 година е бил определен в учебното заведение си за Началник на учебното заведение на учебното заведение „ Ръгби “ през образователната 2015-2016 година. Позицията, която по принцип се дава от шефа на учебното заведение във Англия, би трябвало да обезпечава връзка сред преподавателите и учениците и по традиция се дава единствено на най-отявлените ученици – както в научен, по този начин и в обществен проект.

Всичките девойки са го считали за „ сладка хапка “, споделя източник от даскалото му. „ Бил е доста известен “, прибавя той.

„ Ръгби “ е измежду най-престижните „ обществени “ учебни заведения на Острова, като се подрежда единствено под по-пристижните „ Итън “ и „ Хароу “.

Таксата за образование там е 42 500 $ на година. Училището е известно с това, че дава името на спорта ръгби.

Фаркюхарсън се е занимавал с този спорт. Младежът също се е занимавал с голф. Бил че член и на учебното общество на химиците.

Фаркюхарсън също ще му се наложи да дава пояснения, в случай че се срещне лице в лице с Обама, предвид на това, че той следва в Туитър настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, само че не и таткото на изгората си Малия.

Друг проблем ще е, в случай че в действителност се потвърдят изказванията, че Обама е отрицателно надъхан към английската корона поради кенийските си корени.
Дядото на Обама е бил член на придвижването за национална самостоятелност против английските колониални управляващи. Твърди се, че той е бил тикнат в пандиза и малтретиран.

Според профила му в Туитър, младежът желае да върви по стъпките на татко си, Чарлз, който е изпълнителен шеф и шеф на капиталов фонд със седалище в Лондон.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР