Студент се опита да влезе в грешния дом на улицата със смъртоносен резултат: полиция

...
Студент от Университета на Южна Каролина беше смъртоносно прострелян, след
Коментари Харесай

Студент от Университета на Южна Каролина беше смъртоносно прострелян, след като влезе в грешния дом близо до кампуса на училището през уикенда.

Полицията намериха 20-годишния Никълъс Антъни Донофрио мъртъв на предната веранда на къща в Колумбия, след като отговориха на обаждане за кражба от дома, според прессъобщение на полицейското управление на Колумбия.

Според съобщението, полицаите бяха на път към дома за обаждането за кражба в събота, когато обаждането беше надстроено на обаждане с изстрел. Веднъж в дома, полицията открила Донофрио с огнестрелна рана в горната част на тялото.

Полицията каза, че предварително разследване установило, че Донофрио, който живеел в къща на същата улица, се е опитвал да влезе в грешния дом, когато е бил смъртоносно прострелян.

Според доклад от ABC News, училището каза, че Донофрио е родом от Кънектикът и започва втората си година в университета.

„Нашият екип по студентски въпроси предоставя ресурси и подкрепа на онези, които може да бъдат засегнати от тази трагедия, и напомняме на всички наши ученици, че помощта е винаги на разположение за тях“, каза училището в изявление.

Университетът не отговори незабавно на искане на Fox News за коментар.

Инцидентът остава в процес на разследване от полицията и адвоката на Пети окръг Службата, според съобщението на полицейското управление.

Полицейското управление на Колумбия не е отговорило веднага на искане за коментар на Fox News.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР