Студените сезони, зимата и есента, може да се свързват със

...
Студените сезони, зимата и есента, може да се свързват със
Коментари Харесай

Как да се погрижим за кожата си в студените сезони?

Студените сезони, зимата и есента, може да се свързват със фамилен уют и празнично въодушевление, само че несъмнено не се асоциират с най-хубаво въздействие върху кожата на лицето и ръцете ни. Те имат директен конфликт със студа и постоянно се изсушават прекалено много, в случай че не поставяме нужната грижа за тях. Миенето на ръцете и сухият въздух способстват за неприятния тип на кожите към пръстите, както и кожата на дланите и горната част на ръцете.

Ние ви предлагаме няколко лесни метода, които да ви оказват помощ да се справите с тези проблеми и да посрещнете хубавите сезони с прелестна кожа, готова за всякакво време.

Интензивно овлажняващ крем

Кремът за ръце е наложителен за тези дами, които имат суха кожа. Има артикули с интензивни формули за поддържане, които ще ви оказват помощ да запазите ръцете си в добър тип, колкото и да е студено. Вземете го със себе си през целият ден, сложете го в дамската си чанта, на бюрото в офиса, в колата си. Уверете се, че ще е до вас от самото начало и ще можете да го нанасяте задоволително постоянно. Можете да вземете опаковка с размер за пътешестване, в случай че желаете да я сложите в дребна чанта, или да заема по-малко място.

 Как да се погрижим за кожата си в студените сезони? pixabay.com

Балсам за устни
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР