Студът, който скова Югозапада, не премина без скандали и напрежение

...
Студът, който скова Югозапада, не премина без скандали и напрежение
Коментари Харесай

Призив на община Гоце Делчев към жителите на града предизвика скандал

Студът, който скова Югозапада, не мина без кавги и напрежение в региона. Община Гоце Делчев разгласява подсещаме към жителите на града, че са длъжни да почистват тротоарите от сняг и лед пред магазините и домовете си . Тези, които не го вършат, щяло да понесат административно-наказателна отговорност.
Гражданите на Гоце Делчев не одобриха предизвестието умерено.
Редица гневни известия заляха общината, упрекната от хората, че не е почистила улиците в града, с цел да търси отговорност за тротоарите.
" А общината по кое време ще почисти улиците? При несъблюдение тя по коя разпоредба носи отговорност? Поне улиците около учебните заведения да бяхте почистили ", написа мъж от Гоце Делчев в мрежата
Други запитаха общината, към кого да насочат санкциите си жителите, които са потърпевши от заледените места, за които е било отговорност на администрацията да почисти.
" Улиците в целия град са непочистени, тротоарите са най- дребният проблем. Не успяхме да си приберем колите по домовете... Дори булевардът не е изчистен, а Вие иронично заплашвате жителите с санкции... ", продължиха други поданици на града с обвиняванията си.
Лошото време в Югозапада се чака да се възстановява до края на тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР