Сцената с маслото от филма Последното танго в Париж“ 15 секунди

...
Сцената с маслото от филма Последното танго в Париж“
15 секунди
Коментари Харесай

Психопати в 15 секунди 

Сцената с маслото от кино лентата „ Последното танго в Париж “
15 секунди ми трябваха да виждам посърналите лица на Кирчо, Асен, Наско и Христо, с цел да схвана какъв брой крепко ги прецака Бойко Борисов. Четиримата политически психопати стояха като препикани мушката и не знаеха на по коя земя вървят. Така става с хора, които си нямат хал хабер от политика и са алчни за власт и пари. Доволното лице на президента Радев, когато Кирчо му се молеше изборите да са 2 в 1 е еманация на неуспеха на ПП/ДБ и скорошното им отиване в забвение. 

15 секунди смях провокира в мен невероятната догадка, че кметът на Варна Благомир Коцев щял да бъде жокер в предизборната акция на ПП-ДБ в предварителните парламентарни избори. Коцев не може да оправи своята къщурка, в която има зам.кметове набъркани в спор на ползи, двама заменени районни кметове по същите аргументи – щял да бъде жокер в акцията?! Коцев излъга и риболовците, че до 10 дни ще вземе решение за скандалния си зависещ Лъчезар Братоев. Тактиката на кмета да протака и да се прави на Супермен във фейсбук се сгромолясва, тъй като варненци съдят по делата, не по обещанията. В този смисъл на Коцев не остава доста време, преди хората да схванат, че „ царят е гол “, няма нужния управнически опит и бе спуснат с парашут от татко си и хитрата лисица Даниел Лорер.

15 секунди гледах от бг сериала „ Есента на демона “, с цел да схвана, че става дума за следващата безнадеждна психопатия. В тегава сцена Владо Карамазов се мъчеше, като неверен демон на фона на лица, наподобяващи на зомбита. Време е нашите „ извънредно надарени “ сценаристи да създадат филм за зомбита – най-малко няма да се мъчат да измислят нови облици, а ще употребяват тези от досегашните сериали.

Гледах 15 секунди от изявлението на Силви от шоуто „ Ергенът “, за да схвана, че отсреща ми стои самонадеяна психопатка с голямо его. Това „ чудо на природата “ има късмет да си откри естествен мъж, колкото Асен Василев има вероятност да се ожени.

Отново изгледах филмът „ Последното танго в Париж “ на Бернардо Бертолучи. Невероятна история, прелестна актьорска игра на Марлон Брандо и гениална работа на оператора Виторио Стораро. Стана ми тъжно за актрисата Мария Шнайдер, която Бертолучи и Брандо са излъгали и присъединили прословутата „ сцена с маслото “. Тази неистина трансформира живота на актрисата вечно и тя не съумява да преодолее контузията от проникването на Брандо в нея.

Както ние в България не можем да преодолеем контузията, че 34 години в нас проникват крадци, психопати, мошеници и тарикати.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР