Струвам ми се, че в следващите 10-20, може би 30

...
Струвам ми се, че в следващите 10-20, може би 30
Коментари Харесай

Тома Томов: Предстои нова студена война

Струвам ми се, че в идващите 10-20, може би 30 години, следва нова студена война, разгласи журналистът Тома Томов в предаването „ Тази заран " по bTV.

„ Това, което ние сме претърпели, което беше безсмислено, непоносимо, което смаза живота на десетки милиони, което унищожи доста страни, това евентуално ще се случи, тъй като еднополюсният миг, когато Америка беше хиперсилата и владееше всичко, свърши. Свърши ", изясни той.

Томов уточни, че сега има една велика мощ - Съединени американски щати, която е „ без подозрение най-могъщата, тя е по-могъща от Римската империя ", само че в същото време китайската стопанска система към този момент е два и половина пъти по-голяма от японската, пет пъти по-голяма от индийската, осем пъти по-голяма от съветската, тя е по-голяма и от цялата еврозона. Тя ще настигне Съединени американски щати към 2027 година

„ Тоест огромното състезание е почнало И това състезание ще се води евентуално и с нуклеарно оръжие. Ние, нашата страна, участваме в този спор и вашето потомство, за жалост, ще изживее това нещо ", обърна се Томов към водещия.

На въпрос на какво ще станем очевидци той отговори: „ Тази седмица се виждаше какво може да стане " и напомни предизвестието на Хенри Кисинджър за заплаха от сигнален удар към Северна Корея.

Томов добави, че Съединени американски щати са без дипломат в Южна Корея от много време, а последният, посочен за поста, се е отказал, откакто му споделили, че би трябвало да изготви проект за евакуация при изключителна обстановка. „ Там може да станат всевъзможни неща ", сподели гостът.

„ За пръв път, аз такова нещо не съм виждал до момента, тримата ръководители на разветки, на Главното разследващо ръководство, на ФСБ - Наришкин, Ибортников и Коробов, отиват при Майк Помпейо във Вашингтон. Това не е било до момента ", сподели Томов. И посочи, че в американската Камара на представителите е импортиран отчет, съгласно който ФБР употребява политическа бухалка от Демократическата партия против американския президент, т.е. в самите Съединени американски щати има доста мощна битка. Доналд Тръмп е като риба, към която е ориентиран харпунът, пръстът е на спусъка и през тази година този спусък може би ще бъде натиснат и ще забележим дали Тръмп ще оцелее, или съперниците му ще изгубят. Това е доста огромен въпрос, който ще бъде решен до ноември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР