Струва си да вземете сериозно неприятните усещания и преживявания, свързани

...
Струва си да вземете сериозно неприятните усещания и преживявания, свързани
Коментари Харесай

8 знака, че е време да напуснете работа и да потърсите нещо ново

Струва си да вземете съществено неприятните чувства и прекарвания, свързани с мястото на работа. Помислете по какъв начин да ги намалите. Понякога единственият ефикасен способ е да се откри нова работа.

Фактът, че е пристигнал моментът за смяна се удостоверява от думите, които употребявате доста постоянно, да вземем за пример:

1. „ О, не! Утре е понеделник... "

Часът на отмора и „ да не вършиме нищо “ постоянно наподобява прекомерно къс. Когато се наслаждавате на отговорностите си, може да почувствате блян за миналия уикенд, само че също по този начин виждате позитивните страни от началото на работната седмица и не се чувствате изтощени при мисълта за работа. Ако възприемате завръщането си в корпоративната действителност като нещо извънредно мъчно и неприятно, тогава си коства да помислите за промени в професионалния си живот.

2. " Не желая да... "

Обезкуражаването може да бъде естествено положение и резултат да вземем за пример от безсилие. Струва си да се стигне до източника на тези emoziи и да се намерения за какво те пораждат: неприязън към шефовете, липса на благоприятни условия за развиване, чувство за еднообразност? 

3. " Кога най-сетне ще е 18:00? "

Имате ли усещане, че във вашия офис работят мистериозни сили, които забавят придвижването по часовниковата стрелка? Може би решението на този пъзел е доста по-лесно, в сравнение с си мислите. Времето, което минава отвратително постепенно, в действителност минава много бързо, само че вие го усещате по друг метод, тъй като ви е скучно на работа.
 Зодиите, които се оправят ослепително в работата си Зодиите, които се оправят ослепително в работата си
Ако сте представители на зодиите Овен, Стрелец и Козирог, тогава възможностите да получите самопризнание и да бъдете оценени от шефовете си дне...

4. " Няма потребност да мисля, когато работя, тъй като знам наизуст своите отговорности. "

Рутината - за някои е мощно обвързвана с възприятие за сигурност, до момента в който за други е разрушителна. Ако сте вид човек, който се радва на непоклатимост и повторяемост, осъществяването на едни и същи задания за дълъг интервал от време може да бъде нещо естествено и прелестно. Проблемите стартират, когато очаквате чести промени и развиване. В тази обстановка си коства да намерите работа, която да дава отговор на вашето влечение.

5. " Само с цел да доближи заплатата... "

Вашата заплата ли е единственият фактор, който ви стимулира да  работите?  Струва си да помислите кое е най-важното за вас в професионалния ви живот и по какъв начин можете да го постигнете. С тези познания ще намерите мечтаната си работа.

6. " Скучна, едва платена и безперспективна работа, само че постоянна "
 Идея в Дания: Работодател не може да пита претендентите за чиновници на какъв брой години са Идея в Дания: Работодател не може да пита претендентите за чиновници на какъв брой години са
Датското държавно управление, профсъюзите и локалните управляващи се споразумяха за договорка, ориентирана към понижаване на дефицита на работна ръка, ко...

Понякога можете да напуснете добре платена работа на свободна процедура или да отидете в компания, където можете да очаквате забавни вероятности - даже в случай че би трябвало да пътувате по-дълго или да получите спомагателна подготовка. Може би тази смяна ще ви разреши да се насладите на новите си отговорности.

7. " Не желая да приказвам с тези хора. "

Отвращението към хората, с които прекарвате забележителна част от деня си на работа, е мощен сигнал за овакантяване!

8. " Не си припомням по кое време за финален път срещнах приятелите си. "

Промяната е нужна и когато професионалната ви активност ви гълтам до такава степен, че пренебрегвате други области от живота си. Може да не се наложи да търсите нова работа или специалност. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР