Струмска слава (Радомир) стартира зимна подготовка днес. Старши треньорът Владимир

...
Струмска слава (Радомир) стартира зимна подготовка днес. Старши треньорът Владимир
Коментари Харесай

Струмска слава започна подготовка с четирима нови и присъствието на кмета на Радомир

Струмска популярност (Радомир) започва зимна подготовка през днешния ден. Старши треньорът Владимир Димитров изведе за първа подготовка 20 футболисти, измежду които четири нови попълнения – Йордан Тодоров (атакуващ полузащитник), Цветомир Вачев (дясно крило/нападател), Евгени Илиев (офанзивен халф/крило) и Радослав Рашков (вратар).

Считаният за сигурен нов Стефан Методиев отхвърли офертата на Струмска популярност в последния миг и по този начин няма да бъде част от отбора за пролетния дял от сезона.

Преди първата подготовка кметът на Община Радомир Кирил Стоев приветства футболистите: „ Пожелавам ви доста здраве и триумфи. С моето наличие желая още един път да покажа, че ще бъда до вас и ще ви поддържам, с цел да можем да продължим да градим започнатото. Но и да реализираме още повече триумфи отсега нататък! “

Старши треньорът Владимир Димитров бе приготвил специфична изненада за момчетата – Богоявленския кръст, който извади от язовир Върбица преди два дни. Целият тим целуна кръста за здраве и триумфи през новата 2024 година, след което момчетата излязоха и за първото занятие.

Първата планувана контрола на Струмска популярност е на 17 януари против Марек (Дупница), като мястото ще бъде конкретизирано в допълнение.

След края на есенния дял от Втора лига радомирци са на 6 място в класирането с 30 точки, а първият пролетен кръг е плануван за 17 февруари, когато сме домакини на втория тим на Лудогорец (Разград).

Контролите по време на зимната подготовка:
8.01. – Първа подготовка
17.01. – Струмска популярност – Марек (Дупница) (мястото ще се посочи допълнително)
20.01. – Пирин (Благоевград) – Струмска популярност (в Благоевград)
24.01. – Беласица – Струмска популярност (в Петрич)
27.01. – Струмска популярност – Септември (Симитли) (мястото ще се посочи допълнително)
31.01. – Вихрен – Струмска популярност
03.02. – ЦСКА 1948 – Струмска слава
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР