Струмска слава (Радомир) привлече младежкия национал Димитър Стоянов, който през

...
Струмска слава (Радомир) привлече младежкия национал Димитър Стоянов, който през
Коментари Харесай

Струмска слава привлече младежкия национал Димитър Стоянов

Струмска популярност (Радомир) притегли младежкия национал Димитър Стоянов, който през есента игра за Берое, само че беше благосъстоятелност на Славия. Стоянов, който е роден през 2001 година, през днешния ден игра за радомирци в контролната среща със Септември (София), приключила 0:4.

Със сигурност към тима ще се причисли Стивън Кирилов, който идва от ЦСКА 1948, както и крилото Крис Вълчинов от Костинброд.
 Септември громи в първата си контрола, някогашни играчи на Левски и ЦСКА - София с голове Септември громи в първата си контрола, някогашни играчи на Левски и ЦСКА - София с голове
" Доволен съм от старанието на всички момчета, имаме 10 души нови. Искахме да ги забележим в игрова конюнктура против тим от Първа лига. Видях някои положителни неща, имаше и недостатъци. Ние от два месеца не сме играли мач, а и това ни е първа контрола ", съобщи старши треньорът на радомирци Юри Васев пред Българска телеграфна агенция. 

" Като усърдие на футболистите съм удовлетворен, само че още сме тежки и тромави. Има цялостен месец до началото на шампионата, би трябвало да си минем по избрана стратегия и всичко ще си пристигна на мястото. Сигурен съм, че ще изглеждаме по напълно различен метод, когато пристигна шампионата ".

По мотив хората на проби и другите нови попълнения, опитният експерт сподели: " За някои футболисти това им беше дебют и бенефис. Нормално е да има и отпаднали от групата, обикновено е да притеглим някои нови момчета. Радващото е, че огромна част от новите са млади и даже в юношеска възраст. Знам, че би трябвало самообладание, само че от веднъж няма да стане. Да се надяваме, че ще се получат нещата ".

Васев добави, че бюджетът е стеснен, само че все пак в клуба се гордеят, че са изцяло изрядни във всички заплащания. И добави, че тимове от Югозападната и Югоизточната Трета лига дават много съществени заплати.

За тима следва лагер, който стартира другия четвъртък, на 19-и януари и ще продължи 10 дни в Коларово.

" Там имаме да изиграем три контролни срещи с Вихрен (Сандански), Септември (Симитли) и Беласица (Петрич). Прибираме се вкъщи, играем на 1-и февруари с Рилски състезател (Самоков) и по-късно влизаме в шампионата ", изясни Васев.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР