Струмска слава (Радомир) и Лионел Матадос се разделиха по взаимно

...
Струмска слава (Радомир) и Лионел Матадос се разделиха по взаимно
Коментари Харесай

Струмска слава смени нападател с голмайстора на Втора лига от преди две години

Струмска популярност (Радомир) и Лионел Матадос се разделиха по взаимно единодушие. Нападателят към този момент не е част от радомирския отбор. Отборът е картотекирал Митко Георгиев - голмайстор на Втора лига преди две години. Той сега е на самостоятелна подготовка.Старши треньорът Владимир Димитров се надява до две седмици Георгиев да влезе в темп и да помогне на тима за по-горно класиране.

Трима футболисти от Струмска популярност са отвън строя поради травми. Още в първия мач за полусезона против Литекс капитанът Борислав Николов получи тежка травма - отлепен бял дроб и към момента се възвръща. Той не тренира, почнал е леко да тича независимо. Извън терена най-малко още 10 дни ще бъде и Цветомир Тодоров, който е с раздрани връзки на глезена. Очаква се колумбийският нападател Хуан Давид Калдерон да възобнови тренировките си в четвъртък.

Владимир Димитров се надява до края на месеца всички футболисти да се възстановят. Тогава тимът ще наподобява по напълно различен метод, тъй като това са основни атакуващи играчи, споделя наставникът. Струмска популярност няма дълга аварийна пейка и на последния мач в главния състав влезе младеж младша възраст.

" Доволен съм от представянето на момчетата. Показахме, че можем без всеки един. Когато се държим като тим на терена и си оказваме помощ, играта се получава ", разяснява Димитров.

В идващия кръг Струмска популярност гостува на Хебър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР