Структурата на СДС – Средец вече има 10 нови членове.

...
Структурата на СДС – Средец вече има 10 нови членове.
Коментари Харесай

СДС връчи партийните книжки на новите си членове в Средец

Структурата на Съюз на демократичните сили – Средец към този момент има 10 нови членове. Техните партийни книжки бяха връчени нощес от регионалния ръководител на Съюз на демократичните сили доктор Георги Митев. Той персонално поздрави всеки от новоприсъединилите се към синята концепция, както и управлението на общинската конструкция за положителната работа и това, че съумява да стимулира млади и перспективни хора да станат част от партията.
Председател на Съюз на демократичните сили – Средец е Станислав Бъчваров, зам-председател е Георги Жабов, а секретар Светла Баева. На връчването на партийните книжки участваха и общинският консултант и зам.-председател на Общински съвет Станимир Апостолов, както и регионалният секретар на партията Тошко Иванов.
„ Радваме се, че ползата към Съюз на демократичните сили е огромен, а още повече ни радва това, че съумяваме да привличаме младежи, които имат сила и са стимулирани да работят за своята община и град ”, съобщи доктор Георги Митев.
„ В Средец структурата ни е извънредно мощна и ние разчитаме на нея. Пожелаваме триумф на новите ни членове ”, сподели Станимир Апостолов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР