Строителни фирми в централната част на града са оградили тротоари

...
Строителни фирми в централната част на града са оградили тротоари
Коментари Харесай

Варненка: Строителни фирми превземат тротоари, няма къде да се върви

Строителни компании в централната част на града са оградили тротоари и пешеходците няма къде да се движат безвредно. За това сигнализира читателка на Moreto.net с писмо до публицистичната ни поща.

Жената споделя, че първо тротоарът към парцела, където беше баня Гъбата и където сега се строи нова постройка остава недосегаем за пешеходци и ограден. Сега обаче по подобен метод е ограден и терен от отсрещната страна на ул. „ Стефан Стамболов “ 19.

Доскоро парцелът имаше железни ограждения, само че те бяха единствено към празния терен, употребен за паркинг. Към момента огражденията са безусловно до платното, тъй че тротоарът да не може да се употребява от пешеходци. Така на процедура в сектор от улицата и от двете страни няма тротоари. Това прави прекосяването на пешеходците рисково. Освен това няма никаква видимост и за водачите.

Теренът на ул. „ Стефан Стамболов “ 19 е с позволение за градеж от октомври тази година. На мястото се чака да изникне жилищна постройка с магазини и гаражи, чиято височина е към пет етажа. Според документите в уеб страницата на регион „ Одесос “ има утвърден Подробен устройствен план от 2016 година. Малко преди този момент огромната жилищна постройка в парцела е била на мястото си. По това време притежателят е продавал терени от бъдещата нова постройка, която и до през днешния ден не се е случила.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР