Стрийминг платформата Нетфликс планира риалити шоу, вдъхновено от най-гледания ѝ

...
Стрийминг платформата Нетфликс планира риалити шоу, вдъхновено от най-гледания ѝ
Коментари Харесай

Нетфликс планира риалити шоу, вдъхновено от сериала „Игра на калмари“

Стрийминг платформата Нетфликс възнамерява риалити шоу , въодушевено от най-гледания ѝ сериал " Игра на калмари " , съобщи Ройтерс. 

За разлика от продукцията, в която залогът е на живот или гибел, в най-лошия случай участниците в шоуто " Игра на калмари: Предизвикателството " ще останат без премията от 4,56 милиона щатски $ . Това е най-голямата сума, която ще бъде платена еднократно в ефирен формат, настояват от Нетфликс.

В риалитито ще могат да се включат 456 играчи от целия свят, като би трябвало да са навършили 21 години, да знаят британски език и при започване на идната година да са разполагаем за фотосите. Планирано е те да продължат до четири седмици, отбелязва Би Би Си. 

Южнокорейската продукция " Игра на калмари " стана най-гледаният сериал на Нетфликс , след излизането си през септември 2021 година Първият му сезон е стриймван от клиентите над 1,65 милиарда часа за 28 дни след стартирането му в платформата.

Продукцията споделя ориста на 456 души с друга житейска история, като всеки от тях е заседнал в задължения. Те се включват в съревнование с обичайни детски игри с награден фонд от 45,6 милиарда вона. Всеки изгубил е убиван.

Риалити шоуто ще бъде 10 епизода и ще включва игри, направени по тези в сериала, само че ще има и други, споделят от Нетфликс. 
Продукцията ще бъде снимана в Обединеното кралство.

Нетфликс разгласи проектите си за риалити шоуто малко откакто заяви, че " Игра на калмари " ще има и втори сезон , отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР