Стрийминг гигантът Spotify ще увеличи цената на своите Premium абонаментни

...
Стрийминг гигантът Spotify ще увеличи цената на своите Premium абонаментни
Коментари Харесай

Spotify вдига цените на абонаментните планове

Стрийминг колосът Spotify ще усили цената на своите Premium абонаментни оферти с до 2 $, което значи 20% нарастване за някои проекти.

Компанията сподели, че пазарният пейзаж е „ траял да се развива “ след стартирането на услугата ѝ и че измененията ще оказват помощ на компанията

да продължи да дава стойност на почитателите и музикантите “, излиза наяве от формалния уебсайт.

Цените ще се повишат в над 50 страни, измежду които Съединени американски щати, Англия и Франция. Това е първото нарастване на цените за компанията от 2011 година

За България главният абонаментен проект се повишава от 8.99 лева на 9.99 лева Планът Duo към този момент коства 13.49 лева, а фамилният 16.49 лева

В Съединени американски щати предлагането Premium Individual на Spotify към този момент ще коства 10.99 от 9.99 $, а цената на проекта Premium Duo се промени на 14.99 $ от 12.99 $. Премиум фамилният проект на компанията в този момент е на цена от 16.99 $, от 15.99, а предлагането за студент се повишава на 5.99 $, от 4.99.

Освен че е без реклами, Spotify Premium дава на потребителите безграничен брой обособени песни, които да възпроизвеждат по избор.

Компанията сподели, че клиентите ще бъдат известени за измененията в цените по имейл и ще им бъде даден „ едномесечен гратисен интервал “, преди новите цени да влязат в действие.

Докато продължаваме да развиваме нашата платформа, ние актуализираме нашите премиум цени, с цел да можем да продължим да вършим нововъведения в изменящите се пазарни условия “, написа компанията на уеб страницата си.

Съобщението на Spotify идва няколко дни откакто YouTube разгласи, че ще усили цената на своя самостоятелен проект за YouTube Premium с 2 $, до 13.99 на месец, и на своята услуга YouTube Premium Music с 1 $, до 10.99 на месец. Apple и Amazon също усилиха цената на абонаментните си услуги за музика през миналата година.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР