Стрелец и Близнаци Връзката на тези две зодии започва като

...
Стрелец и Близнаци Връзката на тези две зодии започва като
Коментари Харесай

Ето Ги Късметлиите! Това Са Зодиакалните Двойки С Най-Здрав И Хармоничен Брак! Забравете За Семейно Щастие, Ако Половинката Ви Е

Стрелец и Близнаци

Връзката на тези две зодии стартира като същинска приказка. Любовта пламва бързо, развива се като по ноти, само че... идва миг, в който Стрелците и Близнаците осъзнават какъв брой са разнообразни в разбиранията си за живота. Точно това е преломният миг, в който всяка от двете зодии би трябвало да разбере, че любовта не е уравнение и другите гледни точки са нови благоприятни условия, за които не са и подозирали. В любовта влюбените се учат един различен на нови уроци, взимат най-хубавото от другия и намират общите черти някъде по средата. Ако Стрелците и Близнаците преминат този сложен интервал на напасване, чака ги тяхната любовна приказка, която основава едни от най-здравите фамилии. Бракът на тази зодиакална двойка може да същински образец за всички останали. Когато разликите се обединят, се случват чудеса.

Овен и Риби

В началото на своите взаимоотнощения Овните и Рибите може изобщо да не се понасят. Като сътрудници в работата, като студенти в една компетентност или просто като съседи, които се разминават, без да се поздравяват. Това е тъй като и двете зодии са предубедени по неразбираеми аргументи и когато една от тях даде късмет на това другарство, се откриват забавни хоризонти. Овните първи се влюбват в Рибите и стартират доста непосредствено да демонстрират възприятията си и да декларират предпочитание за връзка. Това нормално плаши Рибите, които мъчно се хващат в " мрежите " на Овните. Когато и двете страни решат, че желаят освен това, тогава се случва магията. Любовта им не пламва изведнъж, само че пораства постепенно, несъмнено и с огромни вероятности в бъдещето. Семейството, което тази зодиакална двойка основава, е доста крепко, сплотено и устоя на всички компликации.

Лъв и Телец

Интересна зодиакална двойка, която по никакъв начин не си губи времето и основава семейство доста скоро след запознанството си. Има двойки, които се нуждаят от 3-5 години, до момента в който се решат да сключат брак или да имат деца. Не и тази. Лъвовете и Телците през цялото време знаят какво желаят от живота. И двете зодии си мечтаят за огромни фамилии, прекрасен дом и спокоен живот. В началото на своята връзка и двете страни признават своите цели, което прави всичко по-лесно. Обикновено Лъвовете подхващат първи огромните крачки, само че Телците с наслада ги следват. Любовта на това семейство е неизчерпаема. Склонни са на доста взаимни отстъпки, радват се един на различен и на дребните неща от живота. Семействата на Лъвовете и Телците са безспорен модел на подражателство.

Скорпион и Водолей

Като куче и котка могат да бъдат от време на време Скорпионите и Водолеите, само че знаят, че не могат един без различен. Любовта им пламва бързо, придвижва ги в друго измерение и им демонстрира какво са изпускали до момента и какво е същинското благополучие. Водолеите нормално са водещи във връзката, а Скорпионите се вслушват в техните напътствие. Страхотен екип са и могат да преобърнат света дружно с малко мрънкане от страна на Скорпиона. Тази зодиакална двойка основава фамилии за образец. Възпитават доста умни и положителни деца, които са техните най-хубави другари до края на света. Любовта сред тях в никакъв случай не угасва и дават извънредно добър образец на всичко към тях - по какъв начин би трябвало да се сътвори едно същинско семейство!
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР