Стрелбата по българския клуб в Скопие е един изолиран акт

...
Стрелбата по българския клуб в Скопие е един изолиран акт
Коментари Харесай

Симеон II за стрелбата по българския клуб в Скопие: Акт на примитивност!

Стрелбата по българския клуб в Скопие е един изолиран акт на първичност.

Това декларира в позиция някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски.

" Той не кореспондира с общото възприятие на любов сред хората в двете страни. Подобни действия вредят най-много на самата Северна Македония и тяхното желание да бъдат част от огромното европейско семейство.

А стрелците дано първо прочетат исторически книги, само че на интернационалните историци, и да се срещнат с ролята на Цар Борис ІІІ в балканската и международна история. ", декларира още Сакскобургготски.

В сряда вечер клубът на гражданското съдружие " Цар Борис III " бе обект на нахлуване. По клуба бе стреляно с огнестрелно оръжие, когато той е бил осветлен. Само два дни по-рано незнайни към този момент нападатели замеряха помещението на клуба с камъни. Все още не са хванати и стрелците против клуба.

Днес Сакскобургготски одобри в двореца " Врана " група възпитаници от Северна Македония и от България.

Посещението им е по покана на доктор Милен Врабевски и фондация " Българска памет " в границите на социално-информационната акция на фондацията " От двете страни на границата ".

Кампанията цели да насочи публичното внимание към нуждата от ангажирана държавна политика в посока развиване на добросъседски връзки сред двете страни.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР