Стрелба вероятно с пушка в столичния квартал Бъкстон“. За това

...
Стрелба вероятно с пушка в столичния квартал Бъкстон“. За това
Коментари Харесай

Стрелба по паркирани коли в София! СНИМКИ

Стрелба евентуално с пушка в столичния квартал „ Бъкстон “. За това алармира гражданин на квартала в обществената мрежа, само че е поискал анонимност. Човекът споделя, че колата му е надупчена и предизвестява останалите живущи да не паркират против бл. 14.

„ Това не е за пръв път. Стреля си най-нагло и без причина. Съседи подадоха тъжба откакто автомобилът им беше надупчен по същият метод и нищо. Страшното, е че стреля и по прозорците, а пред бл. 18 има детска площадка. Всеки знае кой е само че никой не може да го спре, “ написа притежателят на пострадалата кола.

„ За страдание научихме по сложния метод. Явно това не е случаен случай, а си е процедура на някой комшия. Това се случи при нас на 28 февруари, “ написа Весела Марвова, като онагледи вредите по нейния автомобил.



„ От няколко месеца е. Чудех се от какво е... Случвало се е да спирам там. Какво да създадем, с цел да спрем нещастника?, “ пита се друга софиянка.

Авторът на обявата уточни жилището, от който счита, че се стреля. По ламарините на колата му има вдлъбнатини, наранено е и предното му обзорно стъкло.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР