Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж

...
Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж
Коментари Харесай

Мъж уби съпругата си пред детето им в Бургас* СНИМКИ

Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, тялото ѝ е открито в парк в комплекс " Славейков ". 

Минути след действието мъжът тръгнал към прилежащ жилищен комплекс, качил се на покрива на блок и се самоубил, съобщи Нова. Образувано е досъдебно произвеждане.

По информация на NOVA в двойката е зародил фамилен скандал, защото тя е желала да напусне мъжа си. Той се появил с нож и прерязал гърлото ѝ. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им щерка, която е в потрес. С нея занапред ще приказва психолог.

„ Седяхме си тук и си говорихме умерено, когато тялото се стовари върху плочките “, споделиха възрастни дами от блока пред burgasinfo.com.

Според тях, самоубиецът не е техен комшия. А по неофициална информация той е скочил от междублоковата площадка, намираща се на 12 етаж.

В момента на двете местопроизшествия екипи на полицията правят оглед. Преглеждат записи на камери, с цел да бъде доказана или отхвърлена версията за ликвидиране и последвало самоубийство.

Все още се търси и ножът, с който е убита дамата.

Полиция ревизира кошчета, контейнери, тревни площи в парка, а на мястото на самоубийството в „ Славейков “ се окачва всеки миг да дойдат трупна кола за спешна помощ и криминалисти.

Снимки: burgasinfo.com
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР