Стрелба в супермаркет в Западна Германия взе две жертви. Българин

...
Стрелба в супермаркет в Западна Германия взе две жертви. Българин
Коментари Харесай

След преследване от бившия: Жестоко убийство на българка в оживен супермаркет в Германия

Стрелба в супермаркет в Западна Германия взе две жертви. Българин простреля някогашната си другарка - също наша сънародничка, след което се самоуби пред очите на клиенти. Престъплението е осъществено в понеделник в град Мьорфелден-Валдорф, ситуиран южно от Франкфурт, оповестява ДПА.
38-годишната българка, работеща като касиерка в магазина, била простреляна смъртоносно с няколко патрона от 48-годишния мъж. По първични данни от следствието двамата са имали връзка, само че са се разделили. Предполага се, че това е и претекстът за нападението.
Жената споделила с околните си, че живее в непрекъснат боязън след края на отнощенията си с българина Пламен П. Mежду двамата имало спор още от февруари предходната година.  Мъжът не е осъждан въпреки информацията, че тогава е упражнил принуждение върху жертвата.
Пред вестник " Билд "  братът на жертвата удостовери, че дамата се е страхувала от някогашния си сътрудник. Приятели и родственици оповестяват, че убитата неведнъж е подавала сигнали в полицията. Тя дори наела юрист, който ѝ издействал ограничаваща заповед.
Нейна близка разказва, че в деня на престъплението българката е трябвало да завърши работа в 21 ч. Тя обаче се схванала с приятелка да я вземе по-рано. Когато дамата пристигнала за срещата в 19:30 ч. обаче, регионът към супермаркета към този момент бил отцепен от полицията. 
Няма потърпевши измежду очевидците на стрелбата. Те описват, че когато чули изстрелите, се пробвали да избягат. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР