Streetwear модата се очертава като динамичен и влиятелен стил, който

...
Streetwear модата се очертава като динамичен и влиятелен стил, който
Коментари Харесай

Streetwear мода - задължителни елементи за вашето облекло

Streetwear модата се обрисува като динамичен и авторитетен жанр, който надвиши културните граници и се трансформира в световен феномен. Характеризирано със своята градска, непринудена и постоянно бунтарска атмосфера, уличното облекло предлага платно за себеизразяване, креативност и комфорт. В тази публикация ще разгледаме главните детайли, които би трябвало да бъдат част от облеклото на всеки запалянко на streetwear. От изящни детайли до основни аксесоари, ние ще ви направляваме в основаването на външен тип, който въплъщава духа на уличното облекло.

Графични тениски

Графичните тениски са гръбнакът на уличната мода. Тези ризи са украсени със смели и привличащи вниманието дизайни, лога и изображения. Независимо дали е емблематично лого на марката, дразнещ мисълта девиз или артистична илюстрация, графичните тениски ви разрешават да изразите своята характерност и връзката си с уличната просвета.

Суичъри

Суичърите са синоним на улично облекло. Те оферират съвършена композиция от комфорт и жанр. По-специално, свръхголемите качулки са главен артикул в този фешън род. Независимо дали са елементарни или украсени с лога на марката, качулките могат да бъдат облечени нагоре или надолу и да прибавят градски акцент към всяко облекло.

Изтъркан деним

Уличното облекло постоянно включва изхабен и избелял деним като мигане към неговите непокорен корени. Скъсаните дънки, дънковите якета и изрязаните къси панталони могат да бъдат стилизирани по разнообразни способи, с цел да постигнете най-хубавата визия на улично облекло. Изтърканият тип на износения деним на марка придава умерено и достоверно чувство на вашето облекло. 

Кецове

Маратонките не са просто нещо, което би трябвало да имате; те са перлата в короната на уличното облекло. Културата на колекциониране и отнемане от маратонки е надълбоко вкоренена в уличната мода. Високи, ниски горнища, солидни подметки, ретро силуети – има разнороден свят от маратонки, които да изследвате. Изберете чифт, който добавя вашия персонален жанр и прибавя изявен детайл към вашето облекло.

Шапки 

Шапките са главен аксесоар в уличното облекло. Бейзболните шапки, баща шапките и шапките са известни избори. Те освен ви защищават от детайлите, само че и прибавят нотка на отношение към външния ви тип. Начинът, по който носите шапката или шапката си, без значение дали напред, обратно или наклонени встрани, може да съобщи друго въодушевление.

Бомбер якета

Якетата бомбър са универсални и практични варианти за връхни облекла в уличното облекло. Техният неподвластен на времето дизайн, постоянно декориран с лепенки или бродерии, ги прави съвършен избор за допълнение на вашето облекло. Якетата бомбър могат да бъдат наслоени върху графична тениска или качулка за съвременен и подобаващ за времето външен тип.

Карго панталони

Карго панталоните се възраждат в уличната мода. Техните многочислени джобове и утилитарен дизайн пасват съвършено на функционалните и прагматични аспекти на уличния жанр. Изберете необятни или заострени карго панталони, които да дават отговор на желаната от вас хармония.

Аксесоари

Аксесоарите са финалните линии, които обвързват вашето улично облекло. Артикули като вериги, часовници и ленти за китки могат да прибавят нотка искра или нотка уникалност към вашия външен тип. Не се опасявайте да експериментирате с аксесоари, които дават отговор на вашия персонален жанр като да вземем за пример.

 

Напластяване

 

Напластяването е от основно значение за преодоляването на уличното облекло. Смесването и съчетаването на разнообразни детайли от вашето облекло може да сътвори дълбочина и образен интерес. Комбинирайте графична тениска с отворена фланелена риза, облечете бомбър яке и завършете визията с карго панталони и маратонки. Наслояването ви разрешава да покажете своята креативност, като в същото време оставате правилни на естетиката на уличното облекло.

Увереност

Може би най-важният детайл от всяко улично облекло е увереността. Streetwear е за изложение на вашата характерност и отношение. Носете това, което ви кара да се чувствате комфортно и овластени, и се дръжте със самочувствието, което прави облеклото в действителност ваш.

Заключение

Streetwear модата има неповторим и решителен жанр, който завладя света. За да създадете идеалното облекло за улично облекло, включете тези съществени детайли в дрешника си. От графични тениски и качулки до маратонки и аксесоари, уличното облекло е платно за себеизразяване и творчество. Не забравяйте, че освен облеклата, които носите, само че отношението и увереността, с които ги носите, в действителност дефинират уличната мода. Прегърнете културата, бъдете правилни на стила си и оставете облеклото си да отразява вашия махленски дух.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР