Шоуто се снима от есента на миналата година, а Христиана

...
Шоуто се снима от есента на миналата година, а Христиана
Коментари Харесай

И пияното Хриси от „Ергенът” се издаде, че имало гадже още преди шоуто

Шоуто се снима от есента на предходната година, а Христиана се събрала с таткото на бебето  си още през юни.

Най-колоритната участничка от предишния сезон на „ Ергенът ” се оказа серозно обвързана и то още преди да влезе в рилити формата. Както стана ясно психоложката от Кюстендил към този момент се е носела на крилете на любовта, макар, че влезнала да я открие в лицето на Алек.

Преди няколко дни Христиана Манова пусна  фотография в Инстаграм, с която означи 1 година от любовта си с новия с обичан от който скоро ще роди. А от това излиза, че двойката е дружно от началото на предходната година. Малко преди русокоската да замине за Родос.

Само, че феновете  й незабавно я спипаха в крачка и я засякоха: ”Щом оттогава е предходна година значи  сте били дружно когато влезе в „ Ергенът ”. "

Епизодът, в който  Хриси напусна шоуто го излъчиха през март тази година Още незабавно съвсем в идващото си появяване пред аудитория Хрисито съумя да изненада феновете, че чака бебе от новия си.  Тя показа шокиращата вест някак с половин  уста и  пропусна да ги зарадва с детайлности.Както и до момента не споделя такива, с изключение на да се кълне в обич на бащата на бъдещото им дете.

В последна сметка се оказа, че повечето  от момите са имали авариен вид в шоуто и надали някоя от тях е разчитала да стане младоженка на тъй наречените „ милионер ”.

Автор:Бг през днешния ден

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР