Стратегическото партньорство между шведския доставчик на електрически автомобили Polestar и

...
Стратегическото партньорство между шведския доставчик на електрически автомобили Polestar и
Коментари Харесай

Google въвежда браузъра Chrome в Polestar

Стратегическото партньорство сред шведския снабдител на електрически коли Polestar и Гугъл продължи на ревюто CES 2024 в Лас Вегас.

Най-новите нововъведения за коли с интегрирана система на Гугъл ще бъдат налични в транспортните средства на Polestar, в това число нови функционалности за Polestar 2.

Томас Ингенлат, основен изпълнителен шеф на Polestar споделя: „ Гугъл е един от най-важните ни софтуерни сътрудници. От стартирането на пазара на Polestar 2 преди повече от три години, екосистемата на автомобилната операционна система Android беше разширена с дълъг лист от нови приложения и функционалности. “

Това тясно съдействие продължава да дава на притежателите на Polestar нови функционалности, които също ще обогатят Polestar 3 и Polestar 4 тази година. Гугъл вкарва нова функционалност, която ви разрешава да планирате пътувания в Гугъл Maps на устройства с Android или iOS и елементарно да изпращате планувания маршрут до вградените Гугъл Maps на Polestar 2. Функцията е налична в този момент.

Polestar предложи сърфиране в колата още първоначално и пусна браузъра Vivaldi за Polestar 2 през 2021 година Браузърът Chrome към този момент се пуска в бета версия за Polestar 2. Той има за цел да предложи на водачите познато и комфортно за потребителя сърфиране когато е в паркиран автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР