Стратегическият институт за национални политики и идеи сключи споразумение за

...
Стратегическият институт за национални политики и идеи сключи споразумение за
Коментари Харесай

СИНПИ ще си партнира с най-големия полицейски синдикат

Стратегическият институт за национални политики и хрумвания подписа съглашение за съдействие със Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Документът бе подписан от ръководителите на управителните препоръки на СИНПИ - доктор Калоян Паргов и на СФСМВР - Валентин Попов.

„ След като организирахме градивна полемика и направихме разбор на положението в Сектор „ Сигурност ", се обединихме към нуждата от разширение на полето на разговора в тази сфера, което би имало позитивен резултат върху цялостното му протичане ", изясни Паргов.

По думите му двете организации, водени от общата отговорност към ползите, потребностите и правата на жителите, са се договорили да разширят и задълбочат съдействието си.

„ С този акт показваме своята воля за усилване на положителните ни взаимоотношения в области от съвместен интерес и в сходство с наредбите на българското законодателство ", добави Калоян Паргов.

В съглашението е залегнало да бъдат провеждани на конгреси, касаещи законовите права и ползи на жителите и работещите в Сектор „ Сигурност ", както и изработването на оферти за рационализиране на Закона за Министерство на вътрешните работи и други нормативни актове, с оглед развиване и гарантиране на обществените равнища на служащите и чиновниците в Сектор „ Сигурност ".

Като част от взаимната си работа СИНПИ и СФСМВР плануват да предизвикват и подкрепят своите структури и членове за създаване на взаимни планове и стратегии, свързани с проблеми и действия касаещи обществената сфера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР