Стратегът на Игри на волянта, както бе известен Туджаров, напусна

...
Стратегът на Игри на волянта, както бе известен Туджаров, напусна
Коментари Харесай

Туджаров след "Игри на волята" продължава с пътешествията, ето къде отиде този път

Стратегът на " Игри на волянта ", както бе прочут Туджаров, напусна предаването по здравословни аргументи, само че през днешния ден той към този момент е добре и се радва известността, която натрупа с присъединяване си. Туджаров обаче не се интересува толкоз от това, а следва задачите си и фантазиите си да пътува и да преоткрива нови места.

Наскоро той бе на посетители на Валентин в Лондон, където се наслаждения на локалната просвета и храна, само че и освен. Оказва се, че звездата от Игрите се е потопил в магическия свят на Хари Потър.

Виж още: За зелените документи на смешка: Криско осмя новите правила и манталитета ни

Влогърът съумя да влезе в студиото на героя в книгите на Дж. К. Роулинг и видя с очите си всички емблематични здания и фигури, свързани с поредиците за момчето вълшебник. Героят от " Игри на волята " посети Голямата зала, където всички домове в магическото учебно заведение се събират. Той надникна и в директорската стая на Дъмбълдор. 

Иначе Туджаров продължава да поддържа връзка с много от участниците в трети сезон на предаването. Именно той бе апетитен за любимец поради стратегическата си игра. Припомняме, че Туджаров напусна, тъй като се оказа, че е с пневмония и лекарите му не разрешиха да продължи. 

Виж още: От 25-годишна " чичка " в 27-годишен звяр: Стратимир от " Игри на волята " сподели трансформацията

Изображение: https://www.instagram.com/globalcastaway/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР