Страстта в играта продължава да бъде водещата нишка в кариерата

...
Страстта в играта продължава да бъде водещата нишка в кариерата
Коментари Харесай

Рибери: За мен няма значение дали се боря за победа в Шампионската лига или в мач за оцеляване

Страстта в играта продължава да бъде водещата нишка в кариерата на. Това е повода да одобри предизвикването да играе в. " Дори през днешния ден съм благополучен на терена. Чувствам се добре в тялото си, със съотборниците си и знам, че мога да предам опит на по-младите играчи. Да ви кажа, няма значение за мене дали се боря за победа в Шампионската лига или с цел да се спася. Всичко потегля от глада и пристрастеността, които имаш ", показа французинът.

Рибери, който през вчерашния ден навърши 39 години, приказва за себе си в дълго изявление за торинския вестник " Тутоспорт ". Той изяснява, че финансовите параметри в са надалеч от най-хубавите клубове, само че към момента не може да напусне играта, която му е дала всичко в живота и желае да бъде на терена.

" Аз съм оптимист по природа и имам вяра, че ще се избави, макар нежеланото място. Имаме потребност от победи и малко шанс, който липсваше в последно време. Но работим добре като тим, всички дружно и има още доста мачове. Ние също имаме два мача по-малко, което ни дава убеденост ", добавя той.

Le dichiarazioni di Franck rilasciate in un'intervista a Tuttosport: la, la salvezza, il paragone tra e.
— Calcio In Pillole (@CalcioPillole)
приказва за интервала си в, акцентира положителните си връзки с и изясни на какво се дължат триумфите му: " Левандовски е човек, който работи старателно и доста всеки ден. Зад многочислените му голове се крие гений, само че и извънреден професионализъм. Той е робот, неслучайно вкара доста с мен и Робен по крилата в предишното и продължава да го прави и без нас. През 2021-а година беше най-хубавият и трябваше да му се присъди премия за това. Беше му отнета изцяло незаслужено ".

Попитан дали скоро може да има толкоз модернизиран голмайстор като, международният вицешампион от 2006-а година съвсем не се замисли и уточни като подобен. На 22 години Душан от дълго време събира вниманието, а през зимата на тази година мина от в за 70 милиона евро и 10 милиона бонуси за избрани достижения. " Може ли да стане новият Левандовски? Да, стига да продължава да работи по този начин, фокусиран всеки ден върху желанието да се усъвършенства. Душан е млад, само че има страхотни преимущества. И би трябвало да свикне с напрежението, което го има в нтус, само че и във всеки един топ клуб, където би трябвало да печелиш във всеки мач ", изяснява.


 Гюндоган приказва за разликите сред Клоп и Гуардиола Гюндоган приказва за разликите сред Клоп и Гуардиола 8 апр | 12:58 633 0  Италианският футбол няма да се завърне на върха скоро, черноглед е Капело Италианският футбол няма да се завърне на върха скоро, черноглед е Капело 8 апр | 12:46 586 1  Клоп: Това е едно от най-големите провокации, Сити нямат недостатъци Клоп: Това е едно от най-големите провокации, Сити нямат недостатъци 8 апр | 12:44 1365 0  Донарума за ситуацията в ПСЖ: Трябва още веднъж да намерим удоволствието от играта Донарума за ситуацията в ПСЖ: Трябва още веднъж да намерим удоволствието от играта 8 апр | 12:18 691 3  Вратарят на Коринтианс получи смъртна опасност след загуба Вратарят на Коринтианс получи смъртна опасност след загуба 8 апр | 12:05 766 0 Виж всички Водещи Новини  ФИФА оправда ЦСКА - София по делото за Жул Кейта ФИФА оправда ЦСКА - София по делото за Жул Кейта 8 апр | 11:41 7370 10  Ивелин Попов разяснява слуховете за Левски Ивелин Попов разяснява слуховете за Левски 8 апр | 09:25 20895 22  Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми 8 апр | 07:24 16043 43  В Левски са подготвени да заплащат единствено за централен нападател В Левски са подготвени да заплащат единствено за централен нападател 8 апр | 03:51 18673 29  Славия ще търси наложителни 3 точки във Враца Славия ще търси наложителни 3 точки във Враца 8 апр | 07:48 6632 22 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР