Страстните целувки между влюбени са възбуждащи и приятни. Има обаче

...
Страстните целувки между влюбени са възбуждащи и приятни. Има обаче
Коментари Харесай

Кои зодии се целуват най-добре?

Страстните целувки сред влюбени са възбуждащи и приятни. Има обаче и други мотиви за откровени целувки, като да вземем за пример целувката за сбогом или за добре пристигнал. Това, което ни кара да потръпваме от смут, е влажното млясване, все едно ни облизва куче. Според астролозите някои зодии са по-изкусни целувачи от други. Ето тримата първенци в това изкуство:

Риби

На Рибите им се носи славата, че целуват изключително нежно и проникновено. Пред очите ни незабавно изникват любовните подиуми от „ Отнесени от вихъра “ или „ Ромео и Жулиета “. Хубавото при Рибите е, че се стараят да доставят наслаждение и на колегата си. Целувките на този воден знак в никакъв случай не омръзват!

Лъв

От този „ скотски “ знак се чакат диви и буйни целувки. Той в действителност оправдава упованията, като подлудява колегата си с майсторската акробатика на езика си. Ако сте фенове на дълбоките продължителни целувки, горещо ви предлагаме да си хванете за гадже Лъв!

Овен

Този изобретателен огнен знак постоянно влага нещо особено в целувките. Една или друга негова техника на целуване може изначало да смути колегата, само че в случай че се остави на възбуждащата игра с езика му, в никакъв случай няма да се насити! Едва ли някой знак се целува по-страстно от темпераментния Овен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР