Страстите около анкетата Спортист на годината не стихват, напротив -

...
Страстите около анкетата Спортист на годината не стихват, напротив -
Коментари Харесай

Кондиционният треньор на Насар: Журналистите са некадърници!

Страстите към анкетата " Спортист на годината " не стихват, в противен случай - не престават да бушуват.

Вече няколко родни състезатели скочиха на публицистите за вота, а също в абсурда се забърка и майката на щангиста Карлос Насар, който съгласно мнозина, в случай че не първи, то най-малко е трябвало да бъде много по-напред в класирането.

Самият Насар се изрече в родния ефир, заявявайки, че анкетата е нечестна и премията към този момент не го интересува, само че си личеше, че го прави с много горест.

В скандалните изявления се включи и кондиционният треньор на Насар - Виктор Нинов, който показа своето мнение и оплю родните публицисти, взели участие в гласуването.

" Време беше да напиша и аз два реда по отношение на класирането за " Спортист на годината ". Като някогашен лекоатлет и сегашен кондиционен треньор на Карлос Насар, и човек, който знае какъв брой старания, ограничения и воля са нужни на един състезател.

Не мисля, че хора, които не са влизали в час по " Физическо образование и спорт " би трябвало да дефинират кой е най-хубавият състезател на България. Не може некадърни хора да вършат оценка на професионални спортисти, това може да бъде правено единствено от треньори и ръководители на федерациите!!!

Карлос и останалите заслужават да бъдат състезатели в страна, която ще ги оцени вярно и ще се грижи за тях!!!

Да бъдеш приет на международно равнище, само че да не бъдеш приет в личната си страна - цялостна малоумщина!!!

Гордея се с теб, Карлос и най-хубавото следва!!! ", написа Нинов в профила си във Facebook.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР