Страшен скандал е напът да се разгори след като плевенчани

...
Страшен скандал е напът да се разгори след като плевенчани
Коментари Харесай

Валерия, кой е Януш?! Плевенчани разкриха богатия любовник на веганката! (скандални подробности)

Страшен скандал е напът да се разгори откакто плевенчани подшушнаха, че миловидната моделка Валерия Георгиева, която към момента се води избраница на Евгени Генчев, има връзка с различен мъж.

И не, този мъж не е това симпатично момче от фотосите на рождения й ден - Николай Антонов, а мъж на междинна възраст, който се споделя Януш и е предостатъчно богат. Връзката му с Георгиева не била от през днешния ден, а много преди тя да влезе в риалити формата, несъмнено.

" Защо не я попитате Валето кой е Януш и какво общо има с него?! Защото много хора в Плевен знаят, че той й беше ухажор и май към момента е. Леко застаряващ, само че богат, каквито ги има постоянно при всяка нашенска моделка. С Валерия не е по-различно, с изключение на обстоятелството, че тя е естествена като визия и не му мрънка на Янушчо за силикон и филъри ", разяснява източник от Плевен.

Дали това е по този начин, или е небивалица на някой завистник на Валерия, все ще узнаем в миналото. А другояче Януш е полско име и в случай че това е правилно, значи въпросният или е чужденец, или най-малко е от разбъркан брак.

Интересно, тъй като самата тя разказваше, че е нямала съществено гадже преди " Ергенът ", само че пък пред родителите на Евгени Генчев изпадна в несъгласие, заявявайки, че всички майки на гаджетата й до момента доста са я харесвали. Къде е истината?!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР