Страшен екшън сътвори в неделя криминалнопроявениятПламен Иванов, с прякор Пампи,

...
Страшен екшън сътвори в неделя криминалнопроявениятПламен Иванов, с прякор Пампи,
Коментари Харесай

Като на кино в Благоевград: Криминалнопроявеният Пл. Иванов-Пампи сътвори невиждан екшън, поиска да се самоубие, глътна батерии и флашка, налетя на бой на майка си, дойде полиция и стана страшно

Страшен екшън сътвори в неделя криминалнопроявениятПламен Иванов, с прякор Пампи, добър познайник на ченгетата в Благоевград. Пампи, който е с мярка " домакински арест " и проследяваща гривна изпаднал в тежко положение, и откакто буйствалв дома си с часове, глътнал няколкобатерии и флашка, заявявайки, че желае да почине.

Леля му, очевидец на случилото се, уплашена извикала полиция, описаха съседи само пред Struma. com.На място пред блока, където Пампи живее дошъл полицейски патрул, който заварил на мястото Пампи, майка му и вуйна му.

Развилнелия се мъж хвърлял камъни и бутилки към майка си, заплашвайки я. При опита на ченгетата да го успокоят, Пампи се нахвърлил върху единия от униформените и скъсалризата му, служителят на реда небрежно го стополил на земята, само че не очаквал, че в този моментдвете дами, майката и лелята, ще се стоварят от горната страна му. В опит да осуетят задържането на Пампи, майката и лелята удряли служителя на реда, ритали го и го драскали с ноктите си. След няколкоминутна борба всички са задържани- Пампи, майката и лелята.

Пампи е закаран в болничното заведение в Благоевград, където на скенер е открито, че е глътнал 2 акумулатори и флашка. Отказал е да се лекува, само че и поради положението му, лекарите предложили той да не бъде арестуван. Върнат е на домашния си адрес, а двете дами са вкарани в клетката за 24 часа. Пламен Иванов е наркозависим от години.

За него споделят, че прави доста страшни абстинентни рецесии и евентуално в такова положение е изискал да се самоубие. Преди време Struma. com заяви, че Пламен Иванов е дебнел децата, ученицив подлеза при Второ учебно заведение в Благоевград, рекетирал ги и вземал парите им за закуска.

Беше задържан и освободен поради заболяванията си. После още веднъж се прояви. Майка от Благоевград подадесигнал, че щерка и е отвлечена, стартира търсене на Пампи и момичето, и след няколко дни двамата бяха открити в региона на Сандански. Казваха,че се обичат и никой не е отвличан.

Преди години той преследваше и нападаше дами и Благоевград трепереше от серииния нападател, до момента в който не се разкри, че това е Пламен Иванов- Пампи. Какви ще са следствията за него този път, следва да се разбере.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР