Странно, меко казано, семейство са Светлана Гущерова и Християн Гущеров.

...
Странно, меко казано, семейство са Светлана Гущерова и Християн Гущеров.
Коментари Харесай

Не е за вярване: Вижте какво се случва в дома на Християн Гущеров!

Странно, меко казано, семейство са Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Двойката има живот, който мнозина съответни хора биха определили като анормален, да не кажем извр@тен.

Става дума за всекидневието им, което е изпълнено със заповеди, обиди и даже плесници от страна на Хриси към някогашната плеймейтка, трансформирала се непринудено в негова робиня за пари и първокласен живот. По време на празници обаче, Гущерови стартират да разиграват спектакъл и да се вършат на идеалното семейство.

Както към този момент модифицираната русокоска сподели неколкократно, яйцата, курабийките и козунаците за Великден са подготвени, а децата й сътворили огромна част от празничните хубости. Светлана ги възпитавала във религия и положително, както и ги учела на религиозните догми, въпреки тя самата да признава, че още не може да стъпи в черква.

Гущерова е уверена, че щом влезе в православен храм, безусловно ще й се случи нещо неприятно и ще й тръгне на карък. " Не влизам в църкви, тъй като всякога, когато съм го правила това преди време, след това като изляза и става нещо кофти. Страх ме е към този момент ", признава тя.

Потребители обаче я поучават да премисли нещата и да си даде сметка, че е допустимо да й е нужно нещо доста повече - като изповед пред духовник и съществена смяна на живота й, да вземем за пример...

Тагове: Християн Гущеров Светлана Василева Светлана Василева и Християн Гущеров празници
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР