Странните символи и мистериозната смърт на Дейвид Стоун …Какво би

...
Странните символи и мистериозната смърт на Дейвид Стоун …Какво би
Коментари Харесай

Странните символи и мистериозната смърт на Дейвид Стоун

Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид Стоун …Какво би могло да накара един сполучлив финансов анализатор да отиде в пустинята на Ню Мексико, да изостави колата си и да се насочи към пустошта, оставяйки след себе си доста странни улики, в това число поредност от цифри на Фибоначи?29-годишният американец Дейвид Стоун има всичко. Първо работи като анализатор на финансовия пазар в Ел Пасо (El Paso), Тексас. От там се мести в Ла Хоя (La Jolla), Калифорния, където прави отлична кариера в огромна компания.Според общото мнение, той е прелестен и спокоен човек, който се оправя добре. Но, през 1988 година, Дейвид се увлича по модерното придвижване Ню Ейдж (New Age) и скоро това се отразява на държанието му.Той стартира постоянно да пътува до Аризона, с цел да взе участие в Ню Ейдж сбирки в търсене на „ нова визия “.Дейвид въодушевено приказва за всичко това на фамилията и приятелите си. В началото им се коствало просто като чудноватост и не виждат нищо рисково за живота или душeвността му.
Кризата идва внезапно. Стоун провежда празненство в къщата си, като кани 20 от приятелите си. Партито е без алкохол и опиати, и първоначално всичко е умерено. Но, към края на вечерта Стоун ненадейно атакува приятеля си Андерс Шагрел и стартира безмилостно да го бие с юмруци.Изумени, очевидците се пробват да ги разтърват. Когато най-сетне съумяват, Стоун наподобява объркан и шокиран, като че ли не схваща какво се е случило.Той поглежда наранения си другар със същия потрес като останалите, като че ли не осъзнава, че точно той му е предизвикал това.На идващия ден, Стоун наподобява спокоен, само че събира багажа си и споделя на съквартиранта си, че желае да напусне града за няколко дни, с цел да се успокои и да потърси „ духовно прояснение “.След това той е забелязан на женитба на другар в Ел Пасо, а след това се появява в град Идалго, Ню Мексико, който е на 140 благи от Ла Хоя. Местен аграрни производител го вижда на необитаем път рано сутринта на 31 октомври.Този ден времето е много студено, само че фермерът разказва, че мъжът, наподобяващ на Дейвид Стоун, е бил облечен единствено в леки къси панталонки и тениска.Той носел бастун в ръцете си и явно му било мъчно да върви. Но, когато фермерът спрял и попитал дали има потребност от транспорт, Стоун изрично отказал, като споделил, че „ търси звяра “.

 222 600x401 - Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид Стоун
След това фермерът видял, че мъжът излиза от пътя и влиза в пустинята.Освен това, съгласно изявленията с локални поданици, някои от тях също са видели този мъж да се скита в пустинята, приказвал си самичък и се държал много необичайно. Тогава Стоун изцяло изчезва.До 3 ноември, Стоун към момента не се е появил. Приятелите и фамилията му доста се тормозили. Те подават сигнал в полицията, че е липсващ и полицията стартира да го търси. Разбрали, че на 31 октомври фермер го вижда на пътя, а някои локални поданици са го видели в пустинята.Но, по-късно следите му се губят.На 5 ноември полицията открива колата на Стоун, паркирана на зарязан сектор от автомагистрала 80 в Ню Мексико. Там е отдалечена пустинна област, а наоколо до колата не са открити следи от самия Стоун.Четете още: Екстрасенси от Кентъки оказват помощ на полицията за откриването на изчезнало момичеКогато обаче служителите на реда стартират да претърсват региона, откриват доста странни детайлности. Недалеч от колата намират основани от човек „ пирамиди “ от камъни. Едната, от които е много огромна и е заобиколена от триъгълник, изработен от камъни.

 333 600x339 - Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид Стоун
Друга каменна пирамида е открита по-далеч и до нея лежат часовникът на Стоун и две монети от 25 цента. В колата полицията намира визитка и портфейл на мъж с името Тони Балестерос и загадъчна записка, в която пишеше: “Те считат, че ДУМАТА е в сейфа. Шест ножа в стаята на Роб. Юс си купува чай, а вие рискувате Хелоуин. ”Всичко е толкоз неуместно и необичайно, и никой няма ни най-малка визия какво значи.При по-нататъшна инспекция на региона към колата са открити фигури, надраскани на пясъка. Скоро се схваща, че те съставляват по този начин наречената поредност на Фибоначи, която нормално стартира с 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 … Само че Стоун е заменил цифрата 21 с 18 по незнайни аргументи.По много смразяващо съвпадане, колата на Стоун е открита тъкмо до границата от 18 благи, а по-късно е разкрито, че номерът на фланелката му, когато играел американски футбол, е 18. Просто съвпадане ли е?Когато кучетата за търсене са доведени до колата, те поемат по стъпките на Стоун и ги наблюдават в пустинята в продължение на 13 благи, а по-късно внезапно губят следата си и не могат да я намерят.Междувременно, полицията открива мъж на име Тони Балестерос и го разпитва. Той декларира, че в никакъв случай не е срещал Стоун и не познава подобен човек. Загубил си е картата с портфейла, до момента в който е ловувал в региона.По време на това следствие полицията среща единствено нови загадки и в никакъв случай не стига до никакви изводи. Според заместник-шерифът на окръг Идалго – Бил Кавалие, това е най-странният случай, по който е работил, и може би най-странният случай в целия окръг в историята му.Не са открити повече следи от Стоун. Изказана е версия, че той е отишъл прекомерно надалеч в пустинята, където се е изгубил и е умрял от жадност.

 444 576x600 - Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид Стоун
Нови следи в този случай се появяват едвам 4 години по-късно, когато на 23 февруари 1992 година двама туристи се натъкват на човешки остатъци в пустинята край Гранит Гап, Ню Мексико. Изследването удостоверява, че това са останките на Дейвид Стоун.

 57748237 600x352 - Странните знаци и мистериозната гибел на Дейвид Стоун
Останките от скелета са открити на към 5 благи от мястото, където е била колата му, в регион, който преди този момент е бил подробно претърсен по време на следствието. Останките са толкоз изсъхнали, че е невероятно да се разбере по какъв начин е умрял или за какво са на това съответно място.Тъй като по костите няма явни признаци от контузия или пострадване, управляващите го назовават „ случай и инцидентна гибел “. И това е всичко …Може единствено да се гадае какво се е случило с Дейвид Стоун. Какво го е довело до тази необитаема пустиня и какви са смислите на многото странни следи?Смъртта му има ли връзка със пристрастеността му към Ню Ейдж или е нещо друго …? Отговори липсват …
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР