Странните промени в настроението на шеф Петров във ВИП Брадър“

...
Странните промени в настроението на шеф Петров във ВИП Брадър“
Коментари Харесай

Шеф Петров Бил Тотален Нармокан

Странните промени в настроението на началник Петров във „ ВИП Брадър “ се дължат в неналичието на „ материал “ в Къщата. Странното държание на началник Петров в Къщата на „ ВИП Брадър “ откри своето разумно пояснение, пише в. „ Уикенд “. Оказа се, че готвачът от години е наркоман, изцяло подвластен от кокаина. Това е и повода той да сменя настроенията си рядко като воин от антична драма и да избухва в безконтролни рецесии – отбелязва изданието.

„ Борис Петров има съществени проблеми с кокаина от най-малко 10 години. Той се дрогира непрестанно, взима опиати най-малко 4-5 пъти седмично, освен това в съществени количества. Очевидно дрогата му липсва и не съумява да се овладее. В момента следим типичната следкокаинова меланхолия на един наркозависим човек.

Поведението му е на абстинентен. Няма да се учудя, в случай че е съумял да си вкара в Къщата кокаин и понякога да си взима дозата. Това изяснява и странните обрати в държанието – ту налита на пердах и е нападателен, ту плаче и прегръща всички. Няма надзор върху мозъка си, рамене неща, които не е ясно дали осъзнава “ – разкрива някогашен чиновник на известния готвач.

ДЖУЛИАНА И ШЕФ ПЕТРОВ ОТВРАТИХА ЗРИТЕЛИТЕ



Той е работел преди години с него в един от заведенията за хранене, само че напуща поради жестоките разправии и кавги, които всекидневно има с началник Петров. При един от конфликтите им съвсем се стига до физическа разпра. За жал, сходни спорове кулинарят има непрестанно – и с обществени фигури, и с клиенти на заведенията си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР