Странни са назначенията в четвъртия служебен кабинет на президента Румен

...
Странни са назначенията в четвъртия служебен кабинет на президента Румен
Коментари Харесай

Гуцанов вижда афинитет в президентството към нови политически проекти

Странни са назначенията в четвъртия длъжностен кабинет на президента Румен Радев . Това съобщи Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия в студиото на БиТиВи.

Човек в никакъв случай не би трябвало да не помни от кое място е тръгнал, кой му е оказал помощ и постоянно да има чест и почитание. Някои неща, които се направиха със служебния кабинет са много странни, уточни Гуцанов. Българска социалистическа партия през седемте месеца в ръководство не разреши да има експорт на оръжие за Украйна, искахме възобновяване на диалозите с " Газпром " и с всички вероятни снабдители на синьо гориво и когато стана изгонването на съветските дипломати, декларирахме, че няма по какъв начин Кирил Петков да е министър председател, подсети той. Ако всички тези неща са срещу вижданията на президента Румен Радев, е необичайно неговото държание.

" Много хора са опитвали с удари против Българска социалистическа партия, само че и този път този опит да бъде сполучлив, в случай че е подобен на президентът Радев. Има много подозрения в честността, когато е юридически служебния кабинет по отношение на Българска социалистическа партия ", посочи Гуцанов.

Той се надява служебните министри да не целят ответни дейности против социалистите. Безспорно се вижда, че от президентството имат афинитет от построяването на нови политически планове и не изключвам каквото и да било, посочи Гуцанов.

Според него можело да има други диалози от президентството, когато имало време, с цел да се случи усмиряване на политическите пристрастености. Не може един президент, който има доста благоприятни условия, да не изиграе всички вероятни ходове, разкритикува Гуцанов работата на президента.

Българска социалистическа партия завоюва от присъединяване си в изпълнителната власт , уверен е Гуцанов.

Хората видели, че когато Българска социалистическа партия ръководи, има други благоприятни условия в сравнението с други партии на власт. Освен това социалистите успокоявали ястребските визии в 47-то Народно заседание, удовлетворен е Гуцанов.
 Гечев: Ако Радев продължи политиката си на тематика
Гечев: Ако Радев продължи политиката си на тематика " Мутри, вън! ", може да си стиснем ръцете

Мафията управлява в забележителна степен правосъдната система, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР