Странни, провокативни, изненадващи и не чак толкова добре забравени. Необичайни

...
Странни, провокативни, изненадващи и не чак толкова добре забравени. Необичайни
Коментари Харесай

Изненади и стари познайници? 10 beauty тренда, които са НАВСЯКЪДЕ през 2023!

Странни, провокативни, изненадващи и не чак толкоз добре забравени. Необичайни прически, нови подходи в грижата за кожата и странни грим хрумвания. Вижте 10 изненадващи beauty тренда, които ще са шлагер през 2023 година.
1. Чебула
Чебула е билка, необятно употребена в Аюрведа. Тя е богата на антиоксиданти, оказва помощ за хидратиране и възобновяване на кожата. Козметиката с чебула ще е една от най-горещите трендове за 2023 година. Смята се, че се бори сполучливо против бръчки, фини линии, заздравява и заглажда кожата, подтиква производството на колаген.

 Добави изложение

 
2. Серум за мигли
Серумът за е артикул, който заздравява миглите и ги прави да наподобяват по-плътни. Смята се за естествената опция на изкуствените. Този вид серум най-често съдържа съставки като хиалуронова киселина, пантенол, витамин В7 (биотин), пептиди и така нататък Всички тези съставки подтикват растежа на миглите и ги заздравяват, с цел да се предотврати увреждане.

 Добави изложение

 
3. Грижа за устните с пептиди
Грижата за устните с пептиди се чака да бъде измежду топ трендовете на 2023 година Тази терапия е възстановителна, като задачата е да направи устните по-сочни и меки на тип, като в това време минимизира фините линии в зоната. В профилираните магазини и дрогериите към този момент могат да се открият разнообразни лечения в пептиди, използвани даже вкъщи.

 Добави изложение

 
4. Слъгинг (Slugging)
Slugging-ът е една от трендовете, която се разпространява през 2022 и ще остане и през идната година. Slugging-ът в грижата за кожата съставлява нанасяне на вазелин на цялото лице нощем за надълбоко поддържане. Вазелинът се поставя върху всички други артикули. Тази наклонност идва от Корея, дом на някои от революционните разкрасителни процедури и артикули през последното десетилетие.

 
5. Кокетен грим
Кокетният грим е микс от трендове и е малко сложен за дефиниране. При него има добре подчертани устни и скули с розови нюанси, както и клепачи в ярки цветове. Кокетният грим е мекушав, ненапълно театрален в своята открояемост.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР