Страниците на полицейското управление на Валехо са бомбардирани с негативни

...
Страниците на полицейското управление на Валехо са бомбардирани с негативни
Коментари Харесай

Социалните медии на полицейското управление на Валехо са наводнени с ярост относно документа на Netflix Американски кошмар

Страниците на полицейското ръководство на Валехо са бомбардирани с отрицателни мнения от цялата страна след стартирането по-рано този месец на Netflix документален филм, който обрисува сгрешен случай на похищение.

Документалният филм „ Американски призрачен сън “ излезе на 17 януари и преглежда по този начин наречения случай „ Изчезнало момиче “ за двойка на остров Маре във Валехо, които са били цел на грабител и изнасилвач.

Дениз Хъскинс и Арън Куин се разсъниха на 23 март 2015 година от мъж, който завърза очите им и ги упои. Хъскинс беше похитен и подложен на полово принуждение, до момента в който Куин се бореше да накара полицията да му повярва, откакто имаше опция да се свърже с органите на реда.

съдени за оправянето им със случая през 2016 година

Документалният филм на Netflix получи фрагменти от полицията и ФБР, които минаха от разпит на Куин до обвинявания в неистина. Основният хулиган в фрагментите беше тогавашният детектив Мат Мустард, който щеше да получи премията за служител на реда на годината от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР