Страните от еврозоната трябва да избягват твърде голямо увеличаване на

...
Страните от еврозоната трябва да избягват твърде голямо увеличаване на
Коментари Харесай

Оли Рен предупреди срещу прекомерни харчове за енергийни помощи

Страните от еврозоната би трябвало да заобикалят прекомерно огромно увеличение на разноските поради енергийната рецесия, защото дълготрайният дълг към този момент съставлява опасност за една трета от блока , сподели в четвъртък отговарящият за политиките на Европейската централна банка и началник на финландската централна банка Оли Рен, представен от Ройтерс.

" Усилията на страните от Европейски Съюз да намерят способи за понижаване на сметките за сила на семействата са разбираеми, само че безразборното увеличение на разноските няма да помогне в битката против инфлацията ", сподели Рен в изказване.

Вместо това той прикани за приспособени и краткотрайни ограничения, ориентирани към най-уязвимите, с цел да им се помогне да заплащат сметките си за сила.

" Дългосрочната резистентност на дълга на повече от една трета от страните в еврозоната е под сериозна опасност ", сподели той.

Рен сподели, че Европа би трябвало да сплоти силите си в битката против свързаната с силата инфлация посредством промени на енергийния пазар, само че на първо място посредством икономисване на сила.

" Има някои обнадеждаващи признаци, че пазарната стопанска система до известна степен работи в смисъл, че виждаме по-високи цени на силата, които въздействат върху търсенето ", сподели Рен, цитирайки статистика от Финландия, която демонстрира, че потреблението на природен газ е намаляло на половина тази година с помощта на икономисването на енергия от индустриални консуматори .

На 16 септември, че Европейски Съюз би трябвало да надстрои актуалните си проекти за справяне с енергийната рецесия , с цел да подсигурява, че хората могат да си разрешат сметките за сила , цитира думите му Ройтерс.
 Гърция подтиква пестенето на електрическа енергия през зимата със дотации
Гърция подтиква пестенето на електрическа енергия през зимата със дотации

Размерът на дотацията зависи от количеството спестена енергия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР