Странен средновековен стенопис с НЛО над църква …Вече няколко години

...
Странен средновековен стенопис с НЛО над църква …Вече няколко години
Коментари Харесай

Странен средновековен стенопис с НЛО над църква

Странен феодален стенна живопис с НЛО над черква …Вече няколко години се води оживена полемика за този чудноват облик. Някои споделят, че това е първото изображение на НЛО, което подпалва черква (HiddenTruth.site).Други настояват, че това не е огън, а просто нечистотия и не знаят за какъв летящ обект става въпрос.Преди няколко години, в интернет изтече фотография на антична стенна живопис от 14 век, която е нарисувана на стената на Църквата на Доминиканския манастир (Biserica Mănăstirii din Sighișoara), в румънския град Сигишоара.Историческата част на Сигишоара е обект на международното завещание на ЮНЕСКО и е известна основно с обстоятелството, че в миналото тук е живял Влад II, владетелят на Влашко и бащата на Влад Тепеш, по-известен като Влад Дракула.Гореспоменатата стенна живопис изобразява черква, заобиколена от сиви облаци, а от горната страна излиза летящ обект с „ огнена опашка “.
Четете още: Фаталният случай на водача Томас Мантел с НЛОМнозина имат вяра, че църквата на фреската гори, и че НЛО я е запалило. Известно време фреската даже се назовава „ НЛО подпалва румънска черква “. Но, тогава има отзиви, че червеникаво-кафявите петна по стенописа в действителност не са изображения на огън, а просто капки пръст или прахуляк от тухли.

 1 484x600 - Странен феодален стенна живопис с НЛО над черква
По един или различен метод, тази рисунка е в действителност доста забележителна. Странният обект над църквата е доста мъчно да се обърка с „ божествената дясна ръка “, „ божествената светлина “ или други древен претекстове, защото и дясната ръка, и светлината в християнството, нормално се изобразяват по друг метод, а не като железен диск.Надписът в долната част на стенописа гласи „ Israel hoffe auf den herrn “. В превод от старогерманския това значи „ Нека Израел се уповава на Господ “. Фразата е взета от Библията (Псалтир, Псалм 130), само че по какъв начин е обвързвана с изображението е мъчно да се каже.Кога е рисувана тази стенна живопис е незнайно. Предполага се сред 1523 година и 1700 г.Най-интересното е, че това не е първият феодален облик на необичайно летящо „ колело “, разграничено на равни дялове. Подобно изображение може да се откри на няколко френски монети (жетони).

 2 600x285 - Странен феодален стенна живопис с НЛО над черква
И за тях, по същия метод няма общоприета доктрина за това какво могат да значат тези летящи „ дискове “.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР