Стражът на Залцбург Даниел Антош постави своеобразен рекорд, спасявайки три

...
Стражът на Залцбург Даниел Антош постави своеобразен рекорд, спасявайки три
Коментари Харесай

Невероятно! Вратар спаси 3 дузпи за 2 минути в младежката ШЛ

Стражът на Залцбург Даниел Антош сложи самобитен връх, спасявайки три дузпи за две минути в мача на отбора си от младежката Шампионска лига против Лион. Тази седмица в младежката ШЛ се изиграха 1/4-финалите, а в единия от тях Залцбург надделя Лион с 4:3 в Нион.
Incredible scenes as goalkeeper Daniel Antosch saves the same penalty 3 times in their quarter-final win

Watch highlights on UEFA tv
— UEFA Youth League (@UEFAYouthLeague) 19-годишният нападател Чиквубуйке Адаму бе огромният воин за успеха със своя хеттрик, само че и вратарят Антош имаше значителен принос за триумфа. В 10-ата минута Антош избави дузпа, изпълнена от един от гениите във френския футбол Флоран да Силва. Тя обаче бе изпълнена наново поради нахлуването на футболисти от двата отбора в наказателното поле преди изстрела на Да Силва. След това Антош отново парира изстрела на Да Силва, само че дузпата трябваше да бъде изпълнена за трети път, откакто този път стражът бе напуснал по-рано голлинията. И от третия опит обаче играчът на Лион не съумя да преодолее Антош и резултатът остана краткотрайно 0:0.
A reminder of today's quarter-final results.

We'll be back for the semis on Saturday!
— UEFA Youth League (@UEFAYouthLeague) На полуфиналите Залцбург ще се изправи против Реал Мадрид, а спечелилият ще спори за трофея на 25 август с Бенфика или Аякс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР