Стражът на Лудогорец Хорхе Броун заяви, че се чувствам много

...
Стражът на Лудогорец Хорхе Броун заяви, че се чувствам много
Коментари Харесай

Хорхе Броун: Уверен съм в класирането ни за следващата фаза на Лига Европа

Стражът на Лудогорец Хорхе Броун съобщи, че се усещам доста добре в Лудогорец като единствен аржентинеца измежду 10 бразилци. Вратарят добави, че е убеден в класирането на отбора за идната фаза в Лига Европа.

" Беше хубаво да победим Брага, тъй като към този момент щяхме да сме се класирали. Доволен съм, че продължаваме да сме първи в групата. Знаехме, че ще центрират, тъй като имат високи нападатели. Уверен съм, че ще се класираме.

Чувствам се доста добре като аржентинец измежду 10 бразилци. За пръв път в кариерата ми им ротация на вратата. С Ренан се стараем да играем по най-хубавия метод. Работя по този начин, че когато треньорът ме уточни, да съм подготвен.

ЦСКА е един от тежките противници в шампионата. Мисля, че ще спечелим и ще увеличим преднината си пред тях. В неделя аз ще вардя, най-малко към този момент е по този начин. Разликата сред нас и останалите тимове е в играчите и структурата в клуба.

Първо се надявам да продължим в Лига Европа, а по-късно да станем първенци ", съобщи вратарят на Лудогорец пред " Дарик ".

 Херо: ЦСКА има предимство
Херо: ЦСКА има предимство

" Конкуренцията в шампионата тази година е голяма "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР