Страхувам се за живота си и сигурността на семейството ми.

...
Страхувам се за живота си и сигурността на семейството ми.
Коментари Харесай

Проговори жената, получила заплахи заради нарязаното момиче

Страхувам се за живота си и сигурността на фамилията ми. Това сподели Моника Маринова, която беше застрашена в обществените мрежи поради позицията й по случая с нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора. От 13 години Моника познава фамилията на потърпевшата и беше повода майката Ивелина да даде публичност на случая от 26 юни.

Моника Маринова прикани всички, които са получили сходни заплашителни известия, да алармират в полицията.

„ Бях предизвестена какво пиша по отношение на обезобразеното момиче, тъй като в противоположен случай ще ме преследва бяло БМВ. Подадох сигнал, бях разпитана, образува се досъдебно произвеждане, направена беше експертиза на телефона ми. Мъжът беше арестуван, само че дали е истина или не, разбрах, че по негови думи, профилът му в обществените мрежи, бил хакнат. Моят въпрос е - в случай че не е бил той, кой ме е заплашил през непознат профил?

Факт е, че в обществените мрежи има доста поръчки, квалификации, обиди, по тази причина приканвам всички- подайте сигнал, в случай че сте застрашени като мен.

Вчера имах възприятието, че сме в някакъв филм, с тази разлика, че две фамилии сме основните герои в него “, сподели 40-годишната жена пред БНР.

Пропомняме, че мъж бе открит и арестуван за отправени закани в обществените мрежи към жена от Стара Загора.

По случая под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане по член 144 от Наказателния кодекс (НК). Той планува наказване " отнемане от независимост " до три години за човек, " осъществил закана по отношение на другиго с закононарушение срещу неговата персона или парцел и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му ", се показва още в Наказателен кодекс.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР