Страхотните български фенове, подкрепящи волейболните национали в „Арена Армеец“, има

...
Страхотните български фенове, подкрепящи волейболните национали в „Арена Армеец“, има
Коментари Харесай

Подкрепи „Българската Коледа“ в „Арена Армеец“ и получи уникален плакат от волейболните звезди

Страхотните български почитатели, подкрепящи волейболните национали в „ Арена Армеец “, има опция да поддържат и децата на България, а в същото време – да получат страхотни волейболни дарове.

Инициативата на Българската федерация по волейбол в поддръжка на дарителската акция „ Българската Коледа “ продължава цяла година! Големите български спортисти и почитателите на българския спорт с огромни сърца знаят, че за здравето на децата би трябвало да се грижим всеки ден.

По време на мачовете от Волейболната лига на нациите в „ Арена Армеец “ можете да извършите подаяние от 10 лева, а против това да се сдобиете с неповторим афиш на обичания си волейболист!

Нещо повече - на място в залата има лимитирани количества, подписани персонално от любимците на родната аудитория Пламен Константинов, Николай Николов, Теодор Салпаров и Виктор Йосифов.

Мястото за подаяние и приемане на плакати е директно до вход А 1 на „ Арена Армеец “!

Днес, 2 юни, от 17 часа в Лигата на нациите в „ Арена Армеец “ се изправят Русия и Сърбия. От 20 часа България излиза против Австралия.

На 3 юни (неделя) от 17 часа играят Сърбия и Австралия, а от 20 часа България се изправя против Русия.

Благодарим ви за поддръжката на волейболните „ лъвове “. Нека дружно дарим и в интерес на българските деца в потребност!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР