Страхотни новини за всички Huawei потребители! Водещата международна технологична компания

...
Страхотни новини за всички Huawei потребители! Водещата международна технологична компания
Коментари Харесай

Сигурните удостоверителни услуги от Evrotrust вече са налични в Huawei AppGallery

Страхотни вести за всички Huawei консуматори! Водещата интернационална софтуерна компания заяви, че приложението на Evrotrust, водач в областта на удостоверителните услуги и електронните подписи, към този момент е налично в Huawei AppGallery.

 Huawei AppGallery е формалната платформа на Huawei за мобилни приложения и игри. Компанията непрестанно усилва портфолиото от услуги, налични в AppGallery, за да даде най-хубавите решения на пазара. С публикуването на приложението Evrotrust, Huawei дава на потребителите опцията да употребяват своите устройства за безвредни, комфортни и надеждни електронни подписи и удостоверителни услуги от най-високо равнище.

Основните функционалности на приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery включват:
Дигитална еднаквост: Evrotrust дава сигурен и елементарен способ за електронна идентификация единствено с мобилно устройство. Тази услуга дава достъп на потребителите до необятна гама електронни услуги в сфери като обществена администрация, бизнес, обучение, опазване на здравето и други. Квалифицирани електронни подписи: Потребителите могат елементарно да получат достъп и да стартират да подписват със собствен дипломиран електронен автограф, непосредствено от приложението на Evrotrust. Подписвайте документи несъмнено и легално, със същата правна стойност както автограф върху хартия. Интуитивен интерфейс: Приложението е проектирано с акцент върху потребителското улеснение, гарантирайки извънредно елементарно потребление.

Потребителите с устройства на Huawei могат да намерят приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery в категория Business или като употребяват вградената търсачка.

Константин Безуханов, Изпълнителен Директор в Evrotrust, показа: „ Радостни сме да станем част от фамилията на Huawei AppGallery и да предоставим елементарен достъп на потребителите на Huawei до нашите сигурни и надеждни удостоверителни услуги. Партньорството с Huawei e израз на устрема на нашите две компании да търсят и поддържат нововъведения за най-високо равнище на отбрана, осигурявайки им интелигентни решения, които усъвършенстват тяхното всекидневие “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР