Страхотен урожай за граничните власти на Украйна, Румъния и България!

...
Страхотен урожай за граничните власти на Украйна, Румъния и България!
Коментари Харесай

Млади мъже плащат по €15 000, за да напуснат Украйна!

Страхотен берекет за граничните управляващи на Украйна, Румъния и България! Заможни млади и боеспособни мъже напущат Украйна, бягайки от войната, с цел да спасят кожата. Те заплащат сред 10 и 15 000 евро, с цел да се измъкнат от пъкъла - дали сами, дали със своите фамилии, научи Lupa.bg.

От това се възползват най-много граничарите и митничарите, които не се свенят да прибират хилядарки от европейската валута. На всяка граница цената е друга, а който има пари - има право и на живот!

"Няма метод, би трябвало да се живее, а животът е скъп! Това безумство би трябвало да спре, само че никой не знае по кое време. Успях да избягам с двамата ми сина, които са на 19 и 22 години ", призна пред Lupa.bg украинец, който е някогашен боен.

Със започването на войната на 24 февруари украинските военни издадоха заповед за активизиране на всички от запаса и забрани на всички мъже от 18 до 60 години да напущат страната.

В края на предишния месец президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи: "От всеки жител на страната зависи бъдещето на нацията, ние отбраняваме свободата си, бъдете подготвени да подкрепите страната си! "

"Тарифата е друга, като на нашата граница се прибира най-сериозната сума - от порядъка на 10 до 15 000 евро на човек, който е в боеспособна възраст.

Аз платих общо за двамата ми сина 28 000, нямах различен избор. После бутнах пари и на другите граници, които трябваше да прекосим с колата. Надявам се всичко бързо да завърши, само че не виждам вид скоро да се приберем в Украйна, защото Киев, където живеем, е съвсем опустошен. Нашето жилище също. И да се върна, няма къде да отидем, тъй че на този стадий ще бъдем в България.

Аз съм към този момент пенсионер, само че се надявам децата ми да намерят някаква работа, защото и моите спестявания ще привършат в един миг ", призна 65-годишният украинец, който кара първокласен "Лексус ", само че пожела анонимност, с цел да не му навреди това след това.

На този стадий неговото семейство е настанено в хотел в Бургас, в този момент търси алтернатива да закупи някакъв парцел, с цел да могат да се открият за по-дълъг интервал от време.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР