Страхил Попов игра цял мач за Юмраниеспор, но отборът му

...
Страхил Попов игра цял мач за Юмраниеспор, но отборът му
Коментари Харесай

Отборът на Страхил Попов изпадна

Страхил Попов игра цялостен мач за Юмраниеспор, само че тимът му загуби с 1:2 вкъщи от Анкарагюджю и изпадна от турската Суперлига. Отборът на някогашния български национал заема 17-то място в класирането с актив от 27 точки - 7 по-малко от Гиресунспор, а до края на сезона остават единствено два кръга. След Юмраниеспор са Газиантеп и Хатайспор, само че двата отбора прекратиха присъединяване си поради разрушителните трусове и имат обезпечено място в елита и за идващия сезон.

За Анкарагюджю като титуляр стартира някогашната звезда на ЦСКА - София Али Соу. Гамбиецът не съумя да се разпише, а двете попадения за столичния тим означиха Кевин Малкюи в 18-ата минута и Милсон в 71-ата. За Юраниеспор прецизен беше Умут Найир от дузпа в 26-ата минута. 

В другите два мача през днешния ден Анталияспор и Истанбул Башакшехир направиха нулево тъждество, а Бешикташ победи с 4:1 като посетител Адана Демирспор и се изравни по точки с втория Фенербахче, само че имат мач повече. Венсан Абубакар (2), Жедсон Фернандеш и Дженк Тосун осъществиха попаденията за " черните орли ", а за домакините вкара Юнес Беланда. 

Водач в класирането и съвсем сигурен първенец е Галатасарай, който има 79 точки и може да си подсигурява купата с победа против Анкарагюджю на 30 май. В последния кръг е огромното дерби сред Галатасарай и Фенербахче.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР