Страхът от изоставяне е нещо, което много често отравя щастието

...
Страхът от изоставяне е нещо, което много често отравя щастието
Коментари Харесай

Преодолейте страха от изоставяне с тези 4 мощни психологически техники

Страхът от занемаряване е нещо, което доста постоянно отравя щастието ни. Много дами са толкоз захласнати от колегата си, че даже самата мисъл, че тази връзка може да бъде прекратена, провокира дива суматоха у дамата. В дълготраен проект обаче не е по никакъв начин добре да задържите този боязън дълго време – просто ще разклатите душeвността си, а от това надали ще излезе нещо позитивно. Какво да вършиме? Психолозите дават няколко потребни съвета за справяне с безпокойството за персоналния ви живот.

 

Преодолейте страха от занемаряване с тези 4 мощни психически техники

Без съпоставения

Често страхът от занемаряване от мъжа поражда заради обстоятелството, че в един миг, заради разнообразни аргументи, дамата се фиксира в това, че в живота на мъжа й участват други жени  – колежки, познати и така нататък Излишно е да споделяме, че такова неприятно възприятие, като предписание, поражда при дами, чието самочувствие страда съществено. Изглежда, че всяка жена с няколко години по-млада от вас, е заплаха за връзката ви. Тук е значимо да запомните, че този боязън съществува единствено във вашата глава и по тази причина си коства да работите върху казуса със експерт, вместо да организирате подиуми на ревнивост за обичания си.

Преодолейте страха от занемаряване с тези 4 мощни психически техники

Не се опитвайте да го контролирате

Ще би трябвало да осъзнаете обстоятелството, че вашият сътрудник е обособен човек и не можете да го контролирате, колкото и да ви се желае. Здравите взаимоотношения включват открит разговор и излекуване от всяка контузия, която може да е оставена от минали неприятни взаимоотношения. Докато не образувате личната си персона, страхът от загуба ще ви докара до на никое място.

Преодолейте страха от занемаряване с тези 4 мощни психически техники

Поемете надзор над себе си

Колкото повече време отделяте на себе си, толкоз повече ще се развива вашето самочувствие и толкоз повече хора ще се появяват към вас. Най-добрият метод да намалите фокуса на контрола върху колегата ви е да разпръснете вниманието си върху други хора. Когато спрете да наблюдавате всяко придвижване на мъжа си и започнете да развивате прочувствена просветеност, да се гмурнете и да се преценявате с потребностите си, ще се извършите с нужната сила, която към този момент не би трябвало да получавате от различен човек. Изведнъж ще осъзнаете, че даже и без сътрудник, в случай че има подобен, ще изживеете най-хубавите си години съвършено.

Преодолейте страха от занемаряване с тези 4 мощни психически техники

Помислете какъв би бил животът ви без този мъж

Често мъжете се възползват от обстоятелството, че една жена е безусловно захласната от тях, и стартират да манипулират брутално. Вашата задача е да не се предавате и да осъзнаете личната си стойност. Представете си какво бихте правили, в случай че не бяхте във връзка: ще пътувате, без да се постанова да съгласувате маршрут и час, ще посветите цялото си свободно време на себе си и приятелите ви, ще се надграждате като персона и още много… Но не се увличайте, в противоположен случай ще се окаже, че като цяло не се нуждаете от мъж в тази обстановка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР