Страхът от българизация сред някои македонци коментира техният президент Стево

...
Страхът от българизация сред някои македонци коментира техният президент Стево
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Пожар в София, страх от българизация в Македония

Страхът от " българизация " измежду някои македонци разяснява техният президент Стево Пендаровски - и се похвали, че ще ни посети при започване на октомври за среща с Румен Радев.

Пожар избухна в София точно на празника на столицата, който се чества за 30-та поредна година. Има жертва и ранени - всички посетители на града ни от други страни. 

Колко обвързани са ръководещите в Германия с режима на Путин? Защо стават все по-нелепи извиненията на най-мощната стопанска система в Европейски Съюз за това да не праща най-хубавите си и нужни оръжия в Украйна? Отговор на тези въпроси дава Капка Тодорова.

Войниците на Путин свършват, и единствената алтернатива преди цялостна готовност е да се пращат на фронта пандизчии - против прошка. От убийци и обирджии до елементарни тарикати - всеки има късмет да си върне живота в Путинова Русия, убивайки украинци.

Още елементи за жестокостите на руснаците в Изюм и новооткрития всеобщ гроб излизат нескрито - а Европейски Съюз за следващ път осъди военните закононарушения на Путиновия режим в Украйна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР