Страх след жестоко убийство в село Микрево. Животът на 82-годишен

...
Страх след жестоко убийство в село Микрево. Животът на 82-годишен
Коментари Харесай

Жители на Микрево са системно тероризирани от момчетата, убили пенсионер за пари

Страх след грубо ликвидиране в село Микрево. Животът на 82-годишен мъж беше лишен по извънредно непосилен метод поради пари, каквито причинителите даже не са намерили в дома му. Момчета на 18 и 13 години са арестувани. Единият не може да носи наказателна отговорност, а върху другия цяло Микрево се надява да се стовари цялата тежест на закона.
Прочетете още
„ Баща ми е познавал момчетата. Давал им е пари. Заедно са се хранили. И са го умъртвили. Когато пристигнах в събота – не можах да го позная. Не знам защо са били пристигнали, само че по стаите нямаше пипано нищо. Няма взлом”, описа в ефира на „ Здравей, България” синът на жертвата Людмил Чорбаджийски.

„ Много хора недоволстват от набезите на фамилията, в което живеят двете момчета. Никой не подхваща задоволително ограничения, с цел да се предотврати сходно нещо”, описа гражданин на селото.

Младежите непрекъснато влизали в непознатите домоче.

" Полицаите ги хващат, а след това ги пускат. Казват ни " Няма да ги пипате, те имат права ". Пазят ги и до каква степен трябваше да се стигне. Родителите им не работят, те живеят на благодеяние. Искат единствено да взимат ", разяснява жител на Микрево.

Кметът на града добави, че казусът с младежите е тръгнал доста от дълго време. Къщата, в която живеят, е нелегално. 13-годишното момче има 10 братя.

" Нйа-големият има десетки визити в поправителни домове. Когато се вършат забележки, те вадят телефони, снимат, споделят, че демонстрираме физическо принуждение. Нямаме власт, не подлежат на забележки ", добавя кметът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР