Стойността на щетите вследствие на ураганите, които удариха Карибския регион

...
Стойността на щетите вследствие на ураганите, които удариха Карибския регион
Коментари Харесай

Ураганите ще струват на застрахователите поне 150 млрд. паунда

Стойността на вредите в резултат на ураганите, които удариха Карибския район и Северна Америка, могат да костват на застрахователите повече от 150 милиарда паунда, написа вестник The Times.
Междувременно ураганът „ Ирма ”, който се чака да удари Южна Флорида по-късно през днешния ден, аргументи мощни стихии с торнадо, оповестиха от американския Национален център за ураганите.
Стихията се намира на към 175 км от сушата, като оптималната скорост на ветровете на бурята е 195 км/ч. Според изчисленията на метеоролози окото на бурята ще продължи да се движи около Куба, като се чака да удари Флорида в утринните часове локално време.
От американската Агенция за запазване на околната среда започнаха дейности за гарантиране сигурността на един от най-опасните обекти в Съединени американски щати за депозиране на отровни боклуци, който се намира на територията на Флорида.
Губернаторът на щата Рик Скот съобщи, че минимум 76 хиляди души са без ток след почналите дъждове и ветрове в щата вследствие на приближаването на урагана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР